Kotleba: Pod zámienkou boja proti terorizmu vláda zásadne obmedzuje základné práva a slobody občanov

0
Marian Kotleba (Autor: Peter Števkov)

27. novembra 2015 schválila Ficova vláda tzv. protiteroristické opatrenia, ktoré menia Ústavu SR a mnohé ďalšie zákony. Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko dôrazne odsudzuje tieto opatrenia, pretože pod zámienkou boja proti terorizmu zásadne obmedzujú základné ľudské práva a slobody slovenských občanov. Tieto opatrenia, ktoré v skutočnosti neslúžia na boj proti terorizmu, ale na mocenské posilnenie súčasnej Ficovej vlády a systému, pošliapavajú Ústavu SR, likvidujú demokratický a právny štát a vytvárajú na Slovensku novodobú totalitu!

Na prvom mieste považujeme za absolútne neprípustné, aby bolo možné na základe súdneho príkazu zrušiť webovú stránku len preto, že podľa SIS-ky údajne podporuje či propaguje tzv. „politický extrémizmus“. Za „politického extrémistu“ Ficova vláda považuje každého, kto ostro kritizuje tento skorumpovaný a zločinecký systém a usiluje sa o jeho zásadnú zmenu. Inými slovami „politickým extrémistom“ v smeráckom chápaní je každý skutočný politický oponent Ficovej vlády, ktorý nielen reční, ale aj koná v prospech slovenských občanov.

Rovnako neprípustné je zavedenie možnosti poslať do väzby až na 5 rokov bezdôvodne kohokoľvek, koho polícia obviní z terorizmu! Týmto spôsobom môže vláda obmedziť osobnú slobodu svojich politických oponentov len na základe vykonštruovaných obvinení, ktoré sa nemusia nikdy preukázať!

Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko zásadne nesúhlasí ani s novými právomocami polície a SIS, ktoré vytvárajú zo Slovenska doslova policajný štát. Polícia bude môcť napríklad zaistiť až na 48 hodín všetkých účastníkov legálnej protivládnej demonštrácie pod zámienkou, že na mieste zhromaždenia „hrozí teroristický útok“! Pod rovnakou zámienkou bude môcť uzavrieť akékoľvek verejné priestranstvo, hoci aj celé mesto a prešacovať každého človeka, ktorého v uliciach stretne! Taktiež bude môcť doslova vyzliecť donaha všetkých pasažierov MHD len preto, že by medzi nimi mohol byť nejaký terorista! SIS-ka bude môcť zase celkom legálne získať údaje o telefonátoch každého obyvateľa Slovenska, čiže údaje o tom s kým, kedy a  kde telefonoval!

Tieto a ďalšie opatrenia vlády, ktoré už roky postupne zavádzajú úplné sledovanie a kontrolu všetkých občanov SR, pre prípad, že by sa postavili proti vláde, nie sú ničím iným ako cieleným budovaním novodobej totality!

Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko

- Reklama -