Kleniarová (KSS): „Zamatový“ darček poslancov NR SR občanom SR k výročiu „nežného podvodu“

0
KSS (Autor: KSS)

Myslím, že to nárazníkové pásmo , tiahnuce sa od Baltu k Čiernemu moru,nie je predpokladom svetlej budúcnosti a šťastných zajtrajškov. Budeme prvou líniou, keď už Rusov prestanú baviť neustále provokácie a obkľučovanie základňami NATO! Žiadny živočíšny druh na Zemi nepracuje tak intenzívne na svojej likvidácii ako my, Slovania!  Padla naša mentalita pod zvieraciu úroveň pudu sebazáchovy? Už nás jeden vodca pokladal v nedávnej minulosti za menejcennú rasu. Chceme mu dať za pravdu? Blížia sa voľby, tu je prehľad hlasovania, tak si vyberte: mier alebo vojna.

Názov hlasovania: „ Návrh na vyslovenie súhlasu s prítomnosťou zahraničných ozbrojených síl na území Slovenskej republiky v súvislosti s ich pôsobením v NATO Force Integration Unit (NFIU)“ (tlač 1848). Hlasovanie o návrhu uznesenia: Z] Za hlasovalo 115, [P] Proti hlasovalo 3, [?] Zdržalo sa hlasovania 6, [N] Nehlasovalo 20, Neprítomní 24.Kto ako konkrétne hlasoval viď TU.

Tu sa už nejedná o fazulky, alebo kto viac nasľubuje, aby bol zasa pri koryte. Tu ide o život náš, našich detí, vnúčat. Zdá sa Vám, že toto hlasovanie dokazuje, že posledne  zvolení  zástupcovia ľudu majú  starosť  o najzákladnejšie ľudské právo a to právo na život v mieri?

Čo to rozprával premiér, že v prípade základne NATO vypíše referendum alebo odíde z politiky? Čo to rozprával v Banskej Bystrici predseda parlamentu, že tu nestrpíme  bagandže nacistov? A bagandže humanitárnych bombardérov  áno? Viem, nie je bagandža ako bagandža. A nie je pozývací list ako pozývací list. Niečo by o tom mohol  vedieť  poslanec  Alojz „bilag“ Hlina.  Pred dom Vasila Biľaka  postavil tank. Na protest. Pán poslanec a čo by ste si želal Vy, aby sme postavili pred  Vaše obydlie? Kopu hnoja?  Ale aj toho je pre Vás škoda.  Hnoj je užitočná vec. Asi pošleme za Vami tých vychýrených východoslovenských umelcov- maliarov, nech Vás pomaľujú na ružovo už za živa.Ale neviem, či budú  mať čas,lebo pokým pomaľujú Úrad vlády, Parlament a Prezidentský palác, tak dôjdu sily aj farba. A možno dôjde aj slovenským občanom, kde je pravda.

Každý rok   na výročie „Augusta68“ tu brechá ….. A teraz ste ani ústa neotvorili /v rozprave vystúpili 2 poslanci/, len rýchlo ,potichu, bez rozruchu, nech to máte za sebou! Už máte všetko a túžili ste už len po titule „zradca národa“? Prečo ste neobhajovali svoj krok?  Ja viem -lebo je neobhájiteľný!

A v predvečer „novembra“….. občania  by mohli zasa vytiahnuť klúče,ale tentoraz francúzske!

- Reklama -