Karácsony (PD): Musíme si znova vybudovať vlastnú armádu a domobranu

0
PRIAMA DEMOKRACIA (Autor: PRIAMA DEMOKRACIA)

Vyjadrujem veľké rozhorčenie nad teroristickými akciami v Paríži, ale aj inde vo svete. Vyjadrujem hlbokú ľútosť nad obeťami útokov a úprimnú sústrasť ich blízkym.

Mám obavy, že toto je začiatok novej vlny terorizmu a na ňu nadväzujúcich odvetných opatrení, ktoré môžu nadobudnúť charakter veľkej vojny so všetkými dôsledkami. Ako vieme z histórie, účastníci vojen vždy použili všetky dostupné prostriedky, aby zvíťazili nad nepriateľom. Medzinárodné konvencie v takýchto prípadoch vždy išli do úzadia! Znamená to, že pri dnešných možnostiach svet môže postihnúť katastrofa apokalyptických rozmerov.

Som presvedčený, že Slovensko, Európa ani svet ešte nedozreli na multikulturalizmus, k obhajobe ktorého sa žiaľ hlási aj súčasná vládna garnitúra Slovenska.

Slovensko samé osebe tento trend nezvráti, ale musí byť súčasťou síl, ktoré prinesú obrat. Preto by sa Slovensko malo sústrediť na vlastnú ochranu a obranu štátu a jeho občanov. Nemôžeme sa spoliehať na bezpečnostný štít Európskej únie, ktorý aj v tomto smere úplne zlyháva.

Musíme si znova vybudovať vlastnú armádu a domobranu.

Musíme si chrániť hranice aj za cenu návratu k osvedčeným technickým prostriedkom spred roku 1989.

Musíme sa vrátiť k energetickej a potravinovej sebestačnosti.

Musíme sa vrátiť k vlastnej mene a k vlastnému strategickému priemyslu.

Musíme si vrátiť suverenitu a samostatnosť Slovenska. Musíme vložiť správu štátu a spoločnosti do rúk občanom.

Musíme odňať moc zradným politikom a politickým centrálam.

Musíme zabezpečiť základný príjem na prežitie pre každého občana bez akýchkoľvek podmienok.

Musíme nateraz na území Slovenska postaviť mimo zákon náboženstvá a ideológie nesúce prvky neznášanlivosti a intolerancie voči iným náboženstvám a ideológiám, pretože Slovensko stále je a dlho ešte bude štátom so silnou kresťanskou tradíciou, ktorá je postavená na posvätnosti tradičnej rodiny. Ako líder politickej strany PRIAMA DEMOKRACIA s týmto presvedčením idem do parlamentných volieb na jej kandidátke.

Ing. Gabriel Karácsony
prezident strany Priama demokracia

- Reklama -