Danko (SNS): Vždy na strane Petržalčanov!

0
Andrej Danko, predseda Slovenskej národnej strany (Autor: SITA)

SNS už koncom minulého týždňa vyzvala všetkých občanov Petržalky, aby na dnešnom zasadnutí mestského zastupiteľstva (27. 10. 2015) vyjadrili nahlas svoju nevôľu a protest proti verejnosti nečitateľnej obchodnej súťaži, a jednak proti tomu, že nový systém len spoplatňoval parkovacie miesta bez toho, aby riešil ich nedostatok. K podpore Petržalčanov sa pripojila Krajská rada SNS Bratislava a Okresná rada SNS Bratislava V.

SNS je jasné, že pokiaľ by malo parkovacích miest v Petržalke pribudnúť a mali by istotu, že večer nejaké miesto nájdu, občania nebudú proti poplatku, ktorý by však mal mať rozumnú výšku. Ak sa však na systéme nemení nič, len to, že zaň budú platiť, ide o absurditu a nebratie do úvahy zdravý rozum obyvateľov tejto mestskej časti.

SNS vyzýva starostu Petržalky Vladimíra Bajana a poslancov miestneho zastupiteľstva, aby v prvom rade diskutovali s občanmi mestskej časti o riešení problému a po zvážení ich pripomienok tieto zapracovali do nového plánu ohľadom nedostatku parkovacích miest. Zároveň opäť zdôrazňuje, že vždy bude stáť na strane občanov Petržalky a na strane ich záujmov.

- Reklama -