Baránik (SaS): Česko: Ako je to možné? Zatvárajú vysokopostavených policajtov a politikov vládnej strany!

0
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) (Autor: SaS)

Niečo také sa v Čechách deje a poďme si niečo povedať o tom, ako je možné, že to tak je.

Takže je to aj preto, že v Čechách:

  1. Zakladateľ dnešnej republiky nebol mafián a nezakladal štát ako územie mafiánov so všetkým, čo k tomu patrí tak, aby sa títo zakorenili, medzi seba púšťali už len ďalších mafiánov, aj keď inej farby.

  2. Ústavu nepísal niekto, kto sám sebe, a tým aj jeho nasledovníkom naprieč politickým spektrom, potreboval zaistiť bezpečnosť pred trestným stíhaním tak, aby vtedajšie a nasledujúce mafiánske zoskupenia mohli ovládnuť štát, a mohli túto zem beztrestne drancovať.  

  3. Ústavný súd nebol formovaný ako doména sociopatov, komunistických prospechárov a zločincov a nikdy žiadnym prezidentom (ani Milošom Zemanom) nebol schválený sudca ústavného súdu, ktorý by nebol vzorom slušného človeka. Naopak, sudcami boli a sú veľkí ľudia a veľkí právnici.

  4. Nenašiel sa žiaden „pravicový“ politik, ktorý inicioval a v spojení s mafiánskou politickou klikou ústavnou väčšinou presadil odovzdanie kontroly nad súdmi sudcom, z ktorých veľká väčšina boli komunisti, psychopati alebo zločinci.

  5. Verejnoprávna televízia nie je ovládnutá politickou mocou (pretože si ju redaktori vybojovali v otvorenom boji proti snahám televíziu ovládnuť).

  6. Žiadna tzv. pravicová strana nezrušila licenciu pre jediné slobodné spravodajské rádio (BBC), odkiaľ sa mohla, aj na Slovensku, vypracovať nejaká slobodná a vyzretá žurnalistická osobnosť.

  7. Okrem, zlých a priemerných ministrov spravodlivosti, mali aj takého, ktorý si presadil menovanie riadneho šéfa štátneho zastupiteľstva (prokuratúry), takého, ktorý nielenže nie je sám mafián, ale je vzdelaný mladý človek, nekomunista, ktorý naozaj dlhodobo pracuje na potieraní zločinnosti.

  8. O disciplinárnom stíhaní prokurátorov nerozhodujú zase len prokurátori, ale samostatný disciplinárnou právomocou poverený súd.

  9. Bol ministrom vnútra aj človek, ktorý predtým, ako bol menovaný, otvorene, v televízii, poukázal na korupciu na najvyšších miestach v politike. Zároveň nebol policajným šéfom niekto, kto skartoval dôkazy o korupcii na najvyšších miestach v politike a o mafiánskom prepojení všetkých politických strán.

  10. Skrátka, štát, hoci aj s chybami a iste nie perfektný, patrí jeho občanom a nie politicko-oligarchickej mafii.

Preto.

- Reklama -