OĽaNO: Obyčajní ľudia obnovujú malé vodné cykly a klímu

0
OĽaNO (Autor: OĽaNO)

Slovensko má množstvo skvelých ľudí. O mnohých nevieme len preto, lebo ich názory nezapadajú do hlavného myšlienkového prúdu a tradičného spôsobu riešenia problémov. Nevypočutím širokej škály názorov však ochudobňujeme Slovensko o inovatívne a efektné riešenia.

Chceme, aby sa Slovensko stalo krajinou, ktorá dáva šancu a príležitosti obyčajným ľuďom dôstojne, hrdo, sebavedomo, čestne a spravodlivo žiť a pracovať na spoločnom budovaní moderného štátu. Takého štátu, v ktorom najvyššia cnosť bude poctivá a naplňujúca práca pre celú spoločnosť.

Ku spolupráci pozývame všetkých ľudí dobrej vôle. Veríme, že len spoločnými silami môžeme zvrátiť nepriaznivý trend úpadku a stagnácie Slovenska.

Skupina “obyčajných“ vedcov pred ôsmimi rokmi vydala publikáciu Nová vodná paradigma – Voda pre ozdravenia klímy (www.vodnaparadigma.sk) a hoci táto iniciatíva mala pozitívne ohlasy aj v zahraničí, na Slovensku bola ideologický odmietnutá.

Prvou témou, ktorú sme otvorili na širokú diskusiu je preto téma „Obyčajní ľudia obnovujú malé vodné cykly a klímu“. Ide o tému, ktorá prerástla hranice Slovenska a veríme, že môže dať odpovede na riešenie problematiky vody a klimatických zmien, a tým aj globálnej bezpečnosti v budúcnosti.

- Reklama -