Ľudová strana Naše Slovensko na blokáde vojenského konvoja amerických agresorov

0
Ľudová strana Naše Slovensko (Autor: Ľudová strana Naše Slovensko)

V čase napätej situácie na Ukrajine sa Spojené štáty americké rozhodli otvorene demonštrovať svoju silu a presúvať svoju zbrane a viac než 600 vojakov priamo po diaľnici D2 – jednej z najfrekventovanejších ciest na Slovensku. A to všetko so súhlasom Ficovej vlády a pod ochranou Kaliňákovej polície! To boli dôvody, pre ktoré sa rozhodla Ľudová strana Naše Slovensko zorganizovať blokádu konvoja amerických agresorov.


Ako prvá na hraničný priechod s Českom – Brodské-Lanžhot dorazila, spomedzi odporcov amerického konvoja, práve naša skupina. Z vyše 200 demonštrantov, ktorí vo večerných hodinách obsadili priestor colnice, bola zároveň najpočetnejšia.

Na mieste sme rozvinuli 5-metrový transparent s textom: Yankees go home! Stop NATO!, ktorý ešte minulý rok (29. augusta) zdobil priečelie Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja. Za ním viali naše stranícke vlajky a ďalší transparent: Slovensko si nedáme! Budeme sa brániť!

Americkí vojaci už dávno nezažili také uvítanie, ako práve na Slovensku. Na rozdiel od iných krajín, ich prišla u nás na hranice podporiť len hŕstka pomätencov, odchovaných na hollywoodskych filmoch, ktorá celkom zanikla v dave početných odporcov USA.

Zjavne dezorientovaní Američania mysliac si, že ich Slováci vítajú, zjavne nechápali, keď im na ich výstavnú techniku začala dopadať spŕška vajec. Jedno z nich úspešne pristálo aj na hlave amerického „borca“, ktorý radšej rýchlo zaliezol späť do svojho bvp-čka. Namiesto pozdravu, tak videli na hranici len desiatky zdvihnutých prostredníkov, ktoré si aj nabudúce vyslúži každý, kto  u nás nemá čo hľadať!

Je jasné, že ak by konvoj nechránili desiatky kukláčov a ťažkoodencov, užili by si americkí agresori ešte lepšie privítanie. Kaliňákova policajná mašinéria však ako obvykle pomáhala a chránila nie slušných Slovákov, ale zločincov z USA!

Najskôr sa pokúsila spolu s ostatnými demonštrantmi uzavrieť v priestore colnice aj našu skupinu. To sa jej ale nepodarilo, keď zabudla na to, že neuzamkla budovu, cez ktorú sa nám podarilo elegantne obísť policajné zátarasy. Len pár minút pred príchodom konvoja, potom policajní kukláči zaútočili na našich členov. Ich pokus vytlačiť nás od cesty tak, aby mohol konvoj prejsť bez akýchkoľvek problémov, však zlyhal. Svoju frustráciu si potom vybíjali na každom, kto im prišiel pod ruku. To, že medzi nami boli aj ženy, im vôbec neprekážalo.

Policajnú perzekúciu si na vlastnej koži mohol vyskúšať aj Peter Kašarík, známy národný aktivista, vystupujúci na protestoch proti príchodu imigrantov. Policajti ho zadržali bez udania akéhokoľvek dôvodu, aby ho po pár hodinách prepustili s pokutou uloženou za to, že nemal pri sebe občiansky preukaz! A to aj napriek tomu, že neexistuje zákon, ktorý by prikazoval jeho nosenie!

Ficova vláda tak opäť raz ukázala, komu v skutočnosti slúži, a koho záujmy na Slovensku ochraňuje. Americké záujmy sú pre ňu evidentne viac ako Slovensko! Pamätajme na to aj pri najbližších parlamentných voľbách!

- Reklama -