Poslanec Blaha hádzal na rokovaní výboru perly. Pri niektorých jeho výrokoch gúľal očami aj sám minister Kažimír

0
Spoločné zasadnutie poslancov Finančného výboru a Výboru pre európske záležitosti za účasti ministra Kažimíra, ktorý vysvetľoval posledné kroky vlády súvisiace s vývojom v Grécku (Autor: facebook)

O svoju skúsenosť sa na sociálnej sieti Facebook podelil poslanec za SaS Juraj Droba, ale aj jeho stranícky kolega Martin Klus, ktorý bol na zasadnutie pozvaný. „Dnes spoločné zasadnutie Finančného výboru a Výboru pre európske záležitosti za účasti ministra Kažimíra, ktorý vysvetľoval posledné kroky vlády súvisiace s vývojom v Grécku. Zasadnutiu predsedal Ľuboš Blaha a pri niektorých jeho výrokoch gúľal očami aj sám minister Kažimír,“ podrobil kritike riadenie schôdze Droba a ďalej vymenúva Blahove perly. „Klasické evergreeny o skvelých stranách Syriza a Podemos, o americkej vine za všetky problémy tohto sveta atď.,“ doplnil.

Liberál Martin Klus sa na spoločné rokovanie výborov pozrel z druhej strany. „Osporúčal by som každému občanovi vypočuť si slová ministra i poslankýň a poslancov na vlastné uši. Môj záver jednou vetou a jasne: Európa si za nemalú čiastku kúpila len čas. Splácať ho budeme všetci, na úkor budúcich generácii. Len škoda, že informáciu o ďalšom geniálnom ťahu gréckeho premiéra Tsiprasa s predčasnými voľbami sme ešte k dispozícii nemali. Atmosféra mohli byť ešte “smutnejšia”… ,“ doplnil.

- Reklama -