Realita v otázke imigrácie a islamizácie Európy je naozaj taká hrozná. V EÚ máme obrátený rasizmus… Hovorí známy exmoslim Lhoťan

0
Lukáš Lhoťan (Autor: Hans Štembera)

Vy ste vo svojej knihe Eurabia varovali pred rapídnym nárastom počtu moslimov v Európe. Dnes čoraz častejšie počujeme, že moslimská komunita je väčšia a väčšia, tak aká je realita?

Rád by som povedal, že je nádherná a nič nám nehrozí, ale to, bohužiaľ, nie je pravda. Naopak realita je oveľa, oveľa horšia, ako som sám čakal. Bohužiaľ, ten vývoj je taký zložitý a skrytý zrakom bežného občana, že to, čo sa deje, väčšine našich spoluobčanov nedochádza. Politické elity vytvárajú dojem, že to majú pod kontrolou, a bežného občana viac zaujíma, kde lacno nakúpi, kde sa dobre opije a kde si nájde partnera na sex, než by ho zaujímalo, čo sa deje okolo a kam to smeruje. Ani sa tomu nedivím, lebo keď naozaj nastane v Európe kríza s moslimskou prítomnosťou, väčšina dnešných dospelých už bude po smrti. A pretože mnohí ani nemajú deti alebo im je jedno, čo s ich deťmi bude, vôbec ich nezaujíma, čo sa deje v otázke islamizácie Európy a Českej republiky.

Mohli by ste byť konkrétnejší?

Iste. Pozrite sa. Už aj nemecké médiá hlavného prúdu priznávajú, že je reálny nárast moslimskej populácie, a to dosť radikálny. Keď vám taký Die Welt zverejňuje správu amerických výskumníkov, že v prípade pokračujúcej masovej migrácie moslimov do Európy sa moslimská komunita v Nemecku strojnásobí do roku 2050, takže tam bude zhruba 20 percent moslimov, vidíte, že tento vývoj je viac než reálny. Osobne si myslím, že bude dokonca ešte väčšia, pretože do tej štúdie nie je započítaná konverzia rodených Nemcov na islam. Ale je tam jeden podprahový odkaz, ktorý asi nebol zámerom nemeckých novinárov.

Aký?

Štúdia amerických výskumníkov z Pew Research Center totiž počíta s niekoľkými variantmi vývoja a jedným z variantov je zastavenie masovej migrácie. A pri takomto stave by moslimská komunita narastala veľmi pomaly (hlavne pôrodnosťou a konverziou). Takže celá táto štúdia dokazuje, že ak chceme naozaj uchrániť Európu a jej rôznorodosť, tak musíme zastaviť masovú migráciu – a tá je v hlavnom prúde legálna a nie nelegálna. V tom tkvie aj hlboký omyl Tomia Okamuru a mnohých českých antiislamistov.

Tomio Okamura

Tomio Okamura Zdroj: TASR

Ako to myslíte?

Pozrite sa. Pred voľbami Okamura v kampani spojil dve témy. Po prvé nelegálnu imigráciu a po druhé tvrdil, že len čo sa dostane k moci, zakáže islam. Lenže tieto dve témy spolu prakticky nesúvisia. Nelegálna migrácia je v konečnom dôsledku v prípade prílevu moslimov len okrajovou záležitosťou. Prevažná väčšina moslimských imigrantov sa do Európy dostala legálne. A mnohokrát si ich pozvali aj samotní Európania, pretože si mysleli, že moslimovia budú robiť podradné (špinavé) práce, ktoré Európania robiť nechceli. Čo sa, samozrejme, ukázalo ako omyl. Dnes sa nám naopak tvrdí, že musíme túto masu imigrantov prijímať z ekonomických dôvodov, že ich potrebujeme pre zaistenie dôchodkového systému, čo je ďalšia hlúposť a lož.

Ale aby som sa vrátil k základnej otázke nášho rozhovoru, uvedomme si, že celá česká moslimská komunita vznikla a rozrastá sa na základe legálnej migrácie. Naopak nelegálni imigranti u nás nemajú šancu zostať ani teraz. Takže ak chceme zastaviť nárast moslimskej komunity u nás, tak musíme obmedziť legálnu migráciu (pracovné víza, zlučovanie rodín, štúdium moslimov u nás a podobne). Treba si uvedomiť, že ešte okolo roku 1983 bolo v Rakúsku zhruba 70-tisíc moslimov a dnes ich je tam už skoro milión. A, samozrejme, treba zabrániť propagácii islamu u nás alebo aspoň začať moslimskej propagande čeliť.

Je situácia naozaj taká hrozná? Nejde len o dočasnú záležitosť?

Nie. Bohužiaľ, situácia je naozaj taká hrozná. Islamizácia Európy v nejakom stupni je už dávno realitou. Aj keby sme teraz zastavili prílev nových moslimov do Európy, tak je ich tu už toľko, že to ovplyvňuje našu spoločnosť, kultúru a politiku. A aj pri zastavení migrácie bude ich komunita narastať, hoci veľmi pomaly. A to hlavne vďaka pôrodnosti a konverziám. Všetko je to len výsledok prírodných zákonov, ktoré fungujú bez ohľadu na to, či sa nám to páči, alebo nie.

Aj v prírode nakoniec zvíťazí agresivita a masovosť. A presne to sa nám teraz deje v Európe. Moslimovia vidia vnútornú duchovnú slabosť Európy, odpor či nezáujem väčšiny Európanov k duchovným hodnotám anticko-židovsko-kresťanskej minulosti Európy a nezáujem o budúcnosť budúcich generácií. Tak prečo by pred nami Európanmi mali rešpekt?

Moslimovia naopak vidia, že ich agresívne správanie slávi úspech. A vďaka pôrodnosti v moslimskej spoločnosti vedia, že vymierajúca Európa nemá budúcnosť a oni ju prečíslia pôrodnosťou a rýchlosťou pôrodnosti, lebo moslimské ženy majú väčšinou deti veľmi skoro. Ako povedal jeden človek, kým „studená vojna“ medzi Západom a ZSSR bola o zbrojení, súčasná „tichá vojna“ medzi Západom a islamom je o pretekoch v plodení detí.

Dá sa s tým niečo robiť? Čeliť tomu?

Áno, vždy sa dá niečo robiť, ale ja neverím tomu, že väčšina našich spoluobčanov má o túto tému záujem a chce s tým niečo robiť. Myslím si, že väčšine našich spoluobčanov je to jedno a nezaujíma ich to alebo im to ani neprekáža…

Prečo si to myslíte?

Pozrite sa. V Českej republike bolo v nedávnych parlamentných voľbách 8 374 501 oprávnených voličov, ale z toho prišlo voliť iba 5 091 065 oprávnených voličov. Keď sa pozrieme komplexne na politické strany, ktoré sa dostali do parlamentu, len Okamurova SPD mala jasné vyhlásenie, že chce čeliť islamizácii, a koľko dostala hlasov? Podľa výsledku ich volilo len 538 574 oprávnených voličov, čo je hlboko pod 10 percent oprávnených voličov!

Nemôžete totiž počítať to, že z tých, ktorí prišli voliť, jej dalo hlas niečo vyše 10 percent voličov, ale musíte počítať, koľko dostali hlasov z množstva všetkých oprávnených voličov. Takže si musíme priznať, že prevažnej väčšine českých voličov je jedno, čo sa bude diať v Českej republike a v Európe za pár rokov či desaťročí, naopak vidíme, že prevažná väčšina aktívnych voličov to všetko podporuje, lebo hlasovali za politické strany, ktoré podporujú či aspoň tolerujú multikulturalizmus, migráciu a šírenie islamu.

Čo je teda podľa vás reálne? Čo má robiť človek, ktorému nie je jedno, čo bude s budúcnosťou jeho vlasti a budúcich generácií? Ktorý nesúhlasí s islamizáciou a s osídlením Európy Afričanmi a moslimami?

Viete, som realista. Ešte je čas sa pokúsiť tomu čeliť, ale to by sa muselo robiť inak, než to robia Okamura a ďalší. Tu nie je miesto pre politické kšefty a tolerovanie vlády tých, ktorí svojimi činmi podporujú likvidáciu Európy a bielej rasy. Muselo by sa jasne začať hovoriť o tom, že tu čelíme rasizmu naruby; kým cieľom nacistov bolo vyhladiť neárijské národy – cieľom súčasných elít Európskej únie je vyhladiť belochov a hlavne pôvodné európske národy a cez multikulturalizmus vytvoriť novú zmiešanú rasu.

Na tom sa v rôznom stupni podieľajú – či už vedome, alebo nevedome – všetci, ktorí podporujú súčasnú EÚ. Socialisti, ľudovci, liberáli a podobne. Sme uprostred rasovej občianskej vojny, ktorá je vedená aj proti kresťanstvu ako symbolu a produktu histórie a myslenia európskej civilizácie.

Je ešte čas a šanca bojovať a snažiť sa tej likvidácii Európanov čeliť, ale ak sa v budúcnosti ukáže, že už sme prehrali a väčšina našich spoluobčanov sa so smrťou Európy zmierila a poslušne sa stala súčasťou multikultúrnej totality, tak potom, ak nemáte deti, sa môžete snažiť aspoň zvyšok svojho života dožiť v pokoji a pohodlí. Ak máte deti a nie je vám jedno, čo s nimi v budúcnosti bude, tak by som vám odporučil utiecť čo najďalej od multikultúrnej EÚ, lebo len čo sa dokončí jej ovládnutie socialisticko-moslimskou loby, určite sa budú snažiť rozšíriť svoj vplyv a ideológiu aj do okolia Európy…

Lukáš Lhoťan je bývalý moslim a autor kníh Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915 – 2015. Vydal aj knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy: Životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Predtým pôsobil ako redaktor kóšer finančného webu Shekel.cz. Teraz pracuje ako analytik pre Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 bol spolupracovníkom predsedu českých moslimov Muneeba Hassana Alrawiho, do roku 2012 členom Moslimskej obce v Brne, je absolventom vzdelávacích kurzov o islame saudskoarabskej World Assembly of Muslim Youth a absolventom študijného pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

- Reklama -