Analytik: Nenávisť USA k Rusku je racionálna. Putin stojí Amerike a Bruselu v ceste k nastoleniu vlády nadnárodných finančníkov. Migráciou zničení Európania sa im nepostavia

0
Vladimir Putin, prezident Ruskej federácie (Autor: SITA)

Niektorí konzervatívci typu Pata Buchanana upozorňujú na to, že Vladimir Putin sa hlási ku konzervatívnym a kresťanským hodnotám, obmedzil propagáciu homosexuality, naopak, rodiny i prorodinné organizácie majú štátnu pomoc, je zakázaná propagácia potratov. Britský euroskeptik a tradičný katolík John Laughland hovorí, že vírus marxizmu, ktorý infikoval Rusko v roku 1917, bol z Ruska teraz vyhnaný, zatiaľ čo minimálne od šesťdesiatych rokov v novej forme neomarxizmus ovládol Západ a na Západe sú teraz presadzované veci, ktoré presadzovali boľševici, typu voľného sexu, potratov, homosexuality, vlastníctva detí štátom, sexuálnej výchovy… Ambasády USA majú po celom svete za úlohu šíriť gendrovú a homosexuálnu agendu. Tú istú agendu podporuje EÚ. Kde je teda dnes ríša zla?


Rusi boli hrdí na ZSSR, ktorý bol globálnou superveľmocou, hoci im ten sovietsky človekprekážal. Po rozpade ZSSR sa Rusko namiesto toho, aby sa dostalo do pozície štátu, ktorý sa zbavil komunizmu a ukončil studenú vojnu, za čo by si zaslúžil rešpekt, dostalo do pozície porazeného štátu pripraveného na vyrabovanie. Jeľcinovo opilecko-liberálne besnenie spôsobilo kolaps ekonomiky. Demoralizácia Rusov nadobudla obludných rozmerov, čoho následkom nastal demografický prepad majúci charakter vymierania. Od vyspelého Západu sa nedalo okopírovať nič, čo by mohlo situáciu zvrátiť, sám totiž napriek blahobytu vymiera.


Pretože Putin je v prvom rade človekom moci, bezmocné Rusko pre neho nebolo prijateľné, aj keď poskytovalo obrovské príležitosti pre rozkrádanie. Hodnotový systém komunizmu skolaboval, neomarxistický systém Západu, jeho vymieranie a liberalizmus za Jeľcina sa v Rusku zdiskreditovali, preto pre Putina nezostávala iná možnosť, než sa hodnotovo vrátiť pred rok 1914.

Prečo Jeľcin so Západom vychádzal a za Putina sa vzťah ochladil?

Západu by ten návrat k tradičným hodnotám zrejme až tak neprekážal, keby následkom Putinovej voľby nebolo vzkriesenie Ruska ako veľmoci. Rusi začali byť hrdí na Rusko a Putina, pretože vzkriesil moc Ruska, aj keď v podstatne skromnejších rozmeroch než bol Sovietsky zväz, čo ich veľmi morálne posilňuje a motivuje znášať ekonomické následky sankcie zo strany Západu.

Rusi majú znovu jednoznačne definovaného nepriateľa, ktorý ich chce poraziť, a silného gosudara, cára, ktorý ich povedie k víťazstvu. Zaujímavou povahovou vlastnosťou Rusov je aj to, že dokážu odpustiť svojmu gosudarovi všetko, len nie slabosť. Putin ešte nemá ani v Rusku víťazstvo vo vrecku.

Ako to?

Musí sa ešte zbaviť piatej kolóny kolaborujúcej s USA a finančného systému naviazaného na USA. V situácii, keď USA predstavujú pre Rusko reálnu hrozbu, mu to zrejme prejde.

Putin podľa vás podporuje tradičné hodnoty z pragmatických dôvodov?

Čo sa na Západe zamlčuje, je permanentný rast pôrodnosti práve u Rusov, nielen u neruských národností v Rusku. Putin jednoducho podporuje všetko, čo je v prospech Ruska, a odmieta všetko, čo je v jeho neprospech. Čím silnejšie je Rusko, tým väčšia moc, aj jeho gosudar. Nemyslím si napríklad, že homosexuáli sú v Rusku prenasledovaní. Sú tolerovaní, pokiaľ neprekročia stanovený limit tolerancie. Gay pochod tento limit prekračuje, preto sú jeho účastníci potrestaní. To sa netýka len gayov, ale všetkého, nezávisle od toho, či je niečo z toho na Západe podporované, propagované a presadzované.

Aby som sa vrátil k začiatku, ríša zla“ je preto tam, kde ľud nenávidí svojho vládcu. Rusi podporujú Putina ako svojho gosudara. Pre drvivú väčšinu Rusov sa stal ríšou zla Západ, ktorý ich podviedol, po rozpade ZSSR priviedol na mizinu a dnes proti Rusku fakticky vyhlásil zatiaľ studenú vojnu. Vzájomná nenávisť je normálny jav. Pokiaľ na Západe prevláda nenávisť k Rusku, tak to nič neznamená. Pokiaľ na Západe ľud národov EÚ vo svojej väčšine nenávidí svojho vládcu, tak vieme, kde sa nachádza ríša zla.


Rusko býva kritizované tiež pre potláčanie ľudských práv. Ale ako je na tom s ľudskými právami takzvaný Západ? Poznáme juvenilnú justíciu. V Nórsku sú deti odoberané rodičom, pretože im dali zaucho či sú falošne obvinení zo sexuálneho zneužívania. To isté sa deje vo Švédsku. Vo Veľkej Británii boli už desiatkam českých aj slovenských rodín odobraté deti. Cameronova konzervatívna vláda prijala zákon, že katolícke inštitúcie, ktoré sprostredkovávajú adopcie detí, musia deti ponúkať aj homosexuálom. V katolíckych školách v Británii musia vyučovať gender a homosexualizmus. V Taliansku sú snahy kriminalizovať kritiku adopcie detí homosexuálmi a homosexuálnych manželstiev. Vidíme, že tu v Európe sú napádané vôbec najzákladnejšie ľudské slobody – právo rodičov vychovávať svoje deti. Zasahuje sa do najintímnejšej oblasti ľudského života: rodiny a sexuality. V Nemecku sú rodičia zatváraní do väzenia, keď odmietnu poslať svoje deti na sexuálnu výchovu, kde sú deti vyučované o masturbácii a análnom styku. Vy nakoniec rad týchto vecí popisujete vo svojej knihe Levy prichádzajú. Nie je dôležitejším ľudským právom ako sloboda prejavu, ktorá je teraz rovnako na Západe už obmedzovaná politickou korektnosťou a mnohokrát aj kriminalizovaná, žiť vo svojej rodine a vychovávať svoje deti podľa svojho svedomia?


V Rusku funguje štandardná parlamentná demokracia, ktorá sa v princípe v ničom nelíši od západnej. Jeden človek, Vladimir Putin, však získal svojou zásluhou postupne takú autoritu a moc, ktorú je za normálnych okolností možné získať len v nejakej forme totalitného politického režimu. Keď vládne Vladimir Putin, jeho politický režim je autoritatívny, nie nedemokratický. Rusom v drvivej väčšine vyhovuje a imponuje.

Hodnotový systém v Rusku je založený na kresťanských tradíciách, pričom musí zohľadňovať v rozumnej miere hodnotové systémy početných menšín. Ľudské práva, povinnosti a zodpovednosť vychádzajú práve z tohto hodnotového systému a nie sú ovplyvnené žiadnou ideológiou. Všetko, čo Rusko posilňuje, je správne, všetko, čo Rusko oslabuje, je nesprávne. Čím je Rusko silnejšie a od Západu nezávislejšie, tým väčšiu moc má aj Vladimir Putin, bývalý príslušník KGB, ktorý vie, ako funguje ideológia.

Putin rozumie, prečo je Západom kritizovaný, touto kritikou pohŕda a nerešpektuje ju, pretože by to znamenalo oslabenie morálky, súdržnosti a hrdosti Rusov, ktoré chce posilňovať, nie oslabovať. Čím viac sa rodí Rusov, tým je Rusko silnejšie, schopné odolať globalistom a ich novému svetovému poriadku, a tým väčšia je moc gosudara Ruska. Nenávisť Západu k Rusku má racionálne korene. Rusko Západu stojí v ceste k nastoleniu nového svetového poriadku.

Ako to súvisí s vecami neomarxistickej agendy na Západe, ktoré som spomínal?

Globalisti na Západe nedokážu získať moc, akú má Putin, prirodzenou cestou. Rozhodli sa aplikovať ideológiu ako v minulosti komunisti. Nadnárodní, korporatívni finanční oligarchovia, ktorí v minulosti podporovali pravicové politické strany, zistili, že touto cestou neobmedzenú ekonomickú moc nezískajú. Neomarxisti, ktorí vychádzajú z kultúrneho marxizmu Frankfurtskej školy, začali svoju ideológiu vyvážať už koncom šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia.

Lišiacke mozgy finančnej oligarchie si spočítali, že neomarxisti, ktorí chcú nastoliť diktatúru proletariátu a totalitný politický režim prostredníctvom kultúrnej revolúcie a dlhého pochodu inštitúciami, sú pre dosiahnutie ich cieľa nenahraditeľní. Po kolapse ZSSR a komunizmu nastala ich hviezdna doba. Európsky proletariát prestal byť proletariátom, nahradili ho rasovo-kultúrne a sociálno-kultúrne utláčané menšiny, ktoré globalistom, finančným oligarchom pomôžu nastoliť diktatúru a totalitný politický režim, čo im umožní získať neobmedzenú ekonomickú a politickú moc.

Dezorientovaný proletariát, Európania, im sadli na lep. Agenda ľudských práv, ktorá pokrýva výlučne práva menšín aj všetko, čo im v uvedenej otázke slúži k dekonštrukcii európskych národov, ich kultúry a civilizácie. Migráciou rozriedené a demoralizované európske obyvateľstvo sa nastoleniu totalitného politického režimu a nového svetového poriadku nebude schopné vzoprieť. Globalistom zrejme vôbec nezáleží na tom, či to nakoniec bude orientálna despocia typu islamského kalifátu v Európe. To je pravá tvár ideológie multikulturalizmu.

Najdôležitejšie je pochopiť, že sa globalistom, veľkoburžoázii a finančnému veľkokapitálu podarilo zmocniť sa ľavicovej ideológie a jej nositeľa, neomarxistu, zapojiť do svojich služieb. Len z vôle globalistov sa ľavicová ideológia multikulturalizmu stala oficiálnou ideológiou EÚ. Preto sa stiera rozdiel medzi mainstreamovou ľavicou a pravicou. Socialisti, nakoniec ako vždy, zradili.

Ing. Pavel Fendek je ekonóm a zakladajúci člen Inštitútu národnej politiky. Fendek sa problematike imigrácie systematicky venuje od vstupu Česka do EÚ. Svoje analýzy a závery z nich prednáša od roku 2008 na Medzinárodných politologických dňoch v Prešove a Košiciach a tiež ich prezentuje v zborníkoch z týchto konferencií.

- Reklama -