Róbert Auxt: Čo sa môže stať po voľbách 2016?

0
volebná komisia (Autor: SITA)

Marec 2016

Voľby zdrvujúco vyhráva štvorkoalícia SMER+SNS+TA3+Boris Kollár s mäkkou podporou ĽS-NS, a tým dosahuje ústavnú väčšinu. Dôvodom sú najmä “autentické” výroky Milana Lasicu, ktoré sa stále šíria sociálnymi sieťami a radikálny postoj národno-socialistických strán voči politike EÚ.

August 2016

EÚ pozastavuje väčšinu eurofondov. Ekonomický rast sa zastavil. Viaceré nadnárodné firmy zvažujú odchod zo Slovenska.

November 2017

Automobilky a IT firmy začali s evakuáciou svojich zamestnancov.

December 2017

Slovensko odpája internet a cenzuruje väčšinu médii.

Máj 2018

Redakcia DenníkaN a iných médii sú zadržiavané v priestoroch Fun Rádia. Cynická obluda a prezident Andrej Kiska z dôvodu bezpečnosti opúšťajú Slovensko a žiadajú západné štáty o politický azyl.

Jún 2018

Výrobcovia vegety hromadne krachujú. Dôvod: Boris Kollár sa už začal miešať úplne do všetkého.

Október 2019

Slovensko hermeticky uzatvorilo svoje hranice, aby zabránilo úteku tisícov utečencov do Rakúska, Česka a Poľska. Ľudia hromadne cestujú na Ukrajinu, aby sa pokúsili o vstup do Poľska, Moldavska alebo Rumunska.

December 2019

Slovensko oficiálne žiada o vystúpenie z EÚ a NATO. Táto žiadosť je akceptovaná a západ prerušuje akékoľvek diplomatické a ekonomické vzťahy.

Január 2020

EÚ žiada o pomoc OSN pri riešení utečeneckej krízy zo Slovenska. Nemecko sa rozhodlo prijať 800,000 utečencov zo Slovenska, ale konečný počet sa ma zvýšiť až na 2 milióny, čo si Nemecko nemôže dovoliť.

Február 2020

STV a ostatné televízie sú zlúčené do mono-vysielania TA3. Väčšinu vysielania sú vypĺňané rozhovormi s Ficom, Dankom a čítaním statusov Borisa Kollára. Zvyšok vysielania predstavujú staré reklamy na EÚ fondy.

Marec 2020

Na počesť víťazstva vo voľbách v roku 2015 sa vláda na čele s Ficom rozhodne premenovať Slovenskú republiku na Protektorát Tatry v skratke Protektorát TA3. Za jej doživotného prezidenta je menovaný najpopulárnejší človek na Slovensku a polyhistor Boris Kollár.

August 2021

Doživotný prezident Boris Kollár sa rozhodne radikálne riešiť demografickú krízu a berie problém “do vlastných rúk”.

Január 2023

V spoločnom vyhlásení Fico a Kollár ohlasujú presun úradu vlády na Bahamy a prezidentského paláca na Floridu.

Február 2025

Bahamy dobrovoľne kapitulujú a stávajú sa súčasťou protektorátu. Kollár sa stáva guvernérom Floridy.

December 2030

Protektorát vstupuje do colnej únie s Bieloruskom, Ukrajinou, Maďarskom, Floridou, Čečenskom, Severnou Kóreou, Curacaom a Mongolskom.

Marec 2035

Protektorát žiada členov colnej únie o prerozdelenie neslovanského obyvateľstva čiže: bratislavských kávičkárov, liberálov, inteligenciu, Smatanu, mantákov a obyvateľov osád na základe kvót. Severná Kórea a Curacao nesúhlasí. Protektorát obviňuje Severnú Kóreu z nedostatku solidarity v rámci Únie.

Apríl 2035

Severná Kórea podniká neúspešný nukleárny útok.

Máj 2035

Protektorát sa rozhodol zadržať vratky DPH, a tým zlikvidovať ekonomickú aktivitu v Severnej Kórei.

Jún 2035

Severná Kórea ekonomicky kolabuje a zjednocuje sa s Južnou Kóreou.

Jul 2040

Podľa analýzy IFP sa celá ekonomika protektorátu skladá z nákupu CTčiek, faktúr pre schránky, zadržanej DPH, príjmov firmy Foraiovej tety Anky, systematického tunelovania a nepreplatených eurofondov.

Jún 2040

IFP oficiálne zaniká, keďže podľa vlády protektorát dosiahol najvyšší bod sociálneho a ekonomického rozmachu a ďalšie analýzy sú z tohto dôvodu zbytočné.

Január 2050

Slovensko zažíva populačný boom vďaka intervencii prezidenta Borisa Kollára .

August 2075

Kollárova sociálna sieť dosiahla 15 milióna používateľov z čoho väčšinu tvoria deti, alebo rodinní príslušníci Borisa Kollára.

September 2150

Väčšinu sveta ovláda umelá inteligencia. Najviac prežívajúcich obyvateľov Zeme sa nachádza na území Protektorátu TA3. Dôvodom je systematické tunelovanie elektornických služieb, čo si umelá inteligencia vyhodnotila ako neporaziteľnú kyber-zbraň a radšej sa rozhodla neexpandovať na územie protektorátu.

December 2250

Umelá inteligencia vyčerpala väčšinu nerastných zdrojov planéty a preto úplne opustila planétu.

Január 2265

Dominantný druhom na planéte sú Kollárovci.

Róbert Auxt
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na robert.blog.sme.sk.

- Reklama -