Putin a neovplyvňovanie volieb na Slovensku? Doktor Macek napísal svoje

0
Vladimir Putin (Autor: TASR)

Slovensko má za sebou prezidentské voľby. Na čele krajiny bude prvýkrát v histórii stáť žena. Slovenská republika tak drží primát medzi krajinami Vyšehradskej štvorky. Na čele Slovenska, Českej republiky, Maďarska a Poľska doteraz žiadna žena nestála.

Zuzana Čaputová sa ako budúca prezidentka nijako netají svojimi liberálnymi názormi. Macek preto s humorom krúti hlavou nad tým, že ruský prezident Vladimir Putin nedokázal zabrániť jej zvoleniu, keď už údajne napomohol k nezvoleniu Hillary Clintonovej za prezidentku Spojených štátov. „Ten Putin už nie je to, čo býval! Vôbec sa nesnažil ovplyvniť voľby na Slovensku!“ napísal.

Potom si položil otázku, čo by sa asi dialo v Česku, keby Miloša Zemana zvolili za prezidenta len pri 40-percentnej volebnej účasti 24 percentami hlasov.

Dúfa tiež, že zvolenie Čaputovej za prezidentku odláka Slovákov z Česka, a to vrátane dnešného českého premiéra Andreja Babiša. „Dúfam, že voľba prezidentky Čaputovej bude mať veľmi blahodarný účinok aj na Českú republiku. Slováci už nebudú musieť emigrovať a všetci sa z cudziny radi vrátia späť, a to vrátane Babiša,“ poznamenal.

Nakoniec dodal, že zvolenie Čaputovej vlastne ukazuje zlyhanie dosluhujúceho prezidenta Andreja Kisku. „Slovenský prezident Kiska pri nástupe do funkcie sľuboval zmenu. Zmenu teraz sľubuje aj nová prezidentka Čaputová. Z toho teda logicky vyplýva, že vychvaľovaný prezident Kiska ťažko sklamal…“ podotkol Macek.

Celý komentár nájdete na webe viditelny-macek.cz.

- Reklama -