Petícia za udržanie dopravcu Regiojet na železnicnej trati KE-BA

0
Vlak (Autor: Hans Štembera)

Na základe informácie uverejnenej v článku na stránke http://ekonomika.sme.sk  23.11.2015 o 11:00 si dovoľujeme spísat túto petíciu za udržanie dopravcu Regiojet na železnicnej trati Košice-Bratislava, a súčastne na všetkých existujúcich linkách železničnej dopravy na Slovenskom trhu.

Máme v záujme podporovať kvalitné služby a kvalitnú konkurenciu na slovenskom trhu, keďže či už minister dopravy Ing. Ján Počiatek, či iný člen vlády tento záujem nemajú, ba naopak odporujú mu.

Nech to nieje na škodu ZSSK ale na jej zmenu a renováciu zastaralých nekvalitných služieb ktoré občas až hraničia s ľudskou dôstojnosťou.

http://ekonomika.sme.sk/c/8080633/regiojet-odchadza-z-top-trate-vini-za-to-pociatka.html

ĎAKUJEME ZA VÁŠ ZÁUJEM O DOBRO OBČANOV SLOVENSKĚHO ŠTÁTU

Ako je aj uvedené v NARIADENÍ EURÓPSKEHOZSSK PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1371/2007  z 23. októbra 2007 o právach a povinnostiach cestujúcich v železničnej preprave (1)

V rámci spoločnej dopravnej politiky je dôležité ochrániť užívateľské práva cestujúcich v železničnej preprave a zlepšiť kvalitu a efektívnosť služieb osobnej železničnej prepravy s cieľom prispieť k zvýšeniu podielu železničnej dopravy vo vzťahu k iným spôsobom dopravy.

Petíciu môžete podpísať tu.

- Reklama -