Županka Šimkovičová a europoslanec Marček? A za kotlebovcov? To nie je žart

    0
    Martina Šimkovičová (Autor: Facebook/M. Šimkovičová)

    Ako uvádza portál Aktuality.sk, Holúbek má údajne rokovať so sieťarom Andrejom Hrnčiarom a ĽS NS by mala mať záujem o zvyšných dvoch poslancov. Marček sa netajil tým, že sa so šéfom ľudákov Marianom Kotlebom stretol v priestoroch bližšie nekonkretizovanej reštaurácie.

    „Nebudem kandidovať za toto zoskupenie v žiadnych voľbách, lebo moja hodnotová orientácia sa nezhoduje s hodnotami tejto strany. Som rytierom Rádu Sv. Lazara, teda vyznávačom kresťanských hodnôt,“ prezradil spravodajskému portálu exrodinkár Marček. Ten mal údajne dostať od ĽS NS ponuku kandidovať za nich do Europarlamentu.

    Županka?

    Nezávislý poslanec sa zrejme na nedostatok zaujímavých stretnutí sťažovať nemôže, nedávno si mal dať ´stretko´ aj s bývalým šéfom rozviedky SIS Igorom Cibulom. „Pána Cibulu poznám ako suseda v dome, kde bývam. Nikdy sme nehovorili o nejakej našej spolupráci, pretože naše vzťahy sú čisto susedské,“ prezradil portálu Marček.

    Od kotlebovcov mala ponuku dostať aj Šimkovičová. Tej ľudáci údajne navrhli, aby za ĽS NS kandidovala v krajských voľbách na post županky za Bratislavský kraj.

    - Reklama -