Ženy v Nemecku sú lovná zver pre útoky. Je to vraj oveľa horšie. A padla zlá predpoveď, ako skončí Merkelová

    0
    Nemecká kancelárka Angela Merkelová (Autor: SITA)

    “Až po týchto informáciách začína byť jasné, aké zničujúce dôsledky má táto záležitosť na celú nemeckú spoločnosť,” uvádza internetový server Breitbart a dodáva, že priamo v Kolíne miestna polícia eviduje 1049 obetí. “Denník Süddeutsche Zeitung a televízne stanice NDR a WDR teraz odhalili, že ženy sa stali doslova lovnou zverou aj v Hamburgu (200), Dolnom Sasku, Brandenbursku, Sársku a ďalších oblastiach. Hoci okrem Hamburgu išlo väčšinou o rádovo desiatky a jednotky prípadov,” píše Breitbart.

    Páchatelia boli podľa očitých svedkov prisťahovalci vo veku 17 až 30 rokov. “Či už išlo o jednotlivé incidenty, alebo stovky prípadov, ľudia v Nemecku sa cítia v uliciach miest a dedín stále menej bezpečne. Vyvíjajú preto čím ďalej, tým väčší tlak na vládu, aby odstúpila od presadzovania prisťahovaleckej politiky otvorených dverí, ktorú až doteraz presadzovala kancelárka Angela Merkelová. Kancelárka však zatiaľ odoláva všetkým tlakom a namiesto toho presviedča ďalšie európske krajiny, aby sa podieľali na prerozdeľovaní utečencov,” konštatuje Breitbart.

    Pôvodný článok nájdete TU.

    Niektorí spolupracovníci sa už Merkelovej otvorene postavili, iní aspoň navrhujú riešenie, ktoré by podľa ich názoru mohlo migračný tok nasmerovať do prijateľných medzí. “Šéfka CDU v spolkovej krajine Porýnie-Falcko Julia Klocknerová napríklad vyzvala na otvorenie hraničných centier pozdĺž hraníc s Rakúskom, aby sa urýchlil proces registrácie utečencov a bolo ľahšie prikročiť k deportácii tých, ktorí neuspejú so svojou žiadosťou o azyl,” píše Breitbart s tým, že politickí oponenti si voči Merkelovej neberú vôbec žiadne servítky a z ich strany často padajú veľmi ostré slová.

    Naposledy sa do Merkelovej pustila šéfka protiimigračnej strany Alternative für Deutschland (AFD) Beatrix von Storchová. Kancelárke vyčítala, že zničila Nemecko ako žiadny iný vedúci politik od konca druhej svetovej vojny, a budúcnosť šéfky CDU načrtla vo veľmi čiernych farbách. “Stavím sa, že až sa toto všetko skončí, tak bude musieť z bezpečnostných dôvodov opustiť krajinu. Odíde do exilu niekam do Čile alebo iného miesta v Južnej Amerike,” cituje Breibart slová, ktoré predniesla von Storchová tento víkend v televíznom rozhovore.

    Medzitým sú podľa servera Breitbart obyčajní Nemci ponechaní napospas vyčíňaniu prisťahovaleckých gangov v uliciach nemeckých miest po celej krajine. Pred niekoľkými dňami nahrala na svoj facebookový profil svoje volanie o pomoc v podobe 20-minútového videa 16-ročná Bibi Wilhailmová, o ktorom inforomovalli aj ParlamentnéListy.sk. Opisuje v ňom svoje obavy a strach z moslimov, ktorí žijú v jej štvrti. “Nemeckí muži, títo ľudia zabíjajú vaše deti i ženy. Potrebujeme vašu ochranu. Prečo celé Nemecko stojí, pozerá sa a nikto nič nerobí? Politici si žijú vo svojich vilách a nič nerobia. Skutočne nič nerobia! Neviem, o čo im ide, ale vás, ľudia, prosím. Prosím vás, urobte niečo!” Cituje emotívne video mladej Nemky, ktoré neskôr Facebook pre údajné šírenie nenávisti zmazal.

    - Reklama -