Zástupy utečencov. Držme vlastný národ, buďme k sebe bližšie, natočil slávny český rocker burcujúce VIDEO

    0
    Vilém Čok (Autor: archív)

    „Zástupy utečencov, držme identitu vlastného národa, nových patriotov nám každá jar dá, dôkazom je štát a ty to vieš, o to viac buďme k sebe s krížom k sebe bližšie,“ spieva Čok okrem iného vo svojom novom songu. V závere svojej burcujúcej piesne vyzýva: „Nespi!“

    K videoklipu potom na svojom facebookovom profile dopísal, že klip urobil podľa svojho najlepšieho svedomia „vzhľadom na súčasnú situáciu nielen ČR, ale aj Európy“. „V týchto časoch je potrebné, aby si ľudia uvedomili, kde sú, čo sú a čo chcú. A to od života, svojich vlád a svojich krajín,“ dodal s tým, že spomínaný song zároveň zaradil do svojho repertoáru.

    Celý text príspevku Viléma Čoka na jeho facebookovom profile:

    Milí přátelé, kamarádi, fanoušci. Hle můj nový videoklip… udělal jsem ho dle svého nejlepšího svědomí, vzhledem k současné situaci nejen ČR ale i Evropy. V této době je potřeba, aby si lidé uvědomili kde jsou, co jsou a co chtějí. A to od života, svých vlád a svých zemí…děkuji. (song trvale zařazen do repertoáru nejbližším koncertem od 31/8 a dále) Vilém Čok & BYPASS. sdílejte. Díky.

    - Reklama -