Zaspomínajte si na deväťdesiate roky. Národniar prehovoril, ako sa šafárilo za Slotu

    0
    Andrej Danko, predseda Slovenskej národnej strany (Autor: SITA)

    Národniarom výrazne vzrástol počet členov. Keď stranu jej terajší predseda Andrej Danko prevzal, mali ich 1 800, dnes ich je vyše 5 000. Danko okrem toho prezradil, aj ako budú financovať svoju kampaň. Vezmú si úver vo výške 450-tisíc eur.

    Úver si berú viacerí členovia strany vrátane Danka. Ten zaň ručí. Tvrdí však, že viac ako spomínaných 450-tisíc to určite nebude, lebo na viac vraj nemajú. Kampaň bude prebiehať klasicky, keď sa na nás SNS bude prihovárať z bilbordov. Okrem toho chcú ešte investovať do inzercie a chystajú aj akcie, ktoré súvisia s voľbami. Danko sa  zároveň posťažoval, že napriek snahe stana ako taká úver nedostala

    Danko sa pochválil, že jeho strana bola jednou z prých, ktorá s transparentným účtom pred nadchádzajúcimi sa voľbami prišla. Pochvaľuje si, kam sa mu stranu podarilo dostať. „V SNS nemáme čo tajiť. SNS má za sebou obrovské kauzy. Zdedil som stranu s obrovským pošpinením a kauzami. Strana bola synonymom boja proti Maďarom. Bola odkázaná na zánik. SNS sa opäť uchádza o miesto v Národnej rade, preto musí byť vzorová vo všetkom,“ poznamenal.

    Hovorilo sa, že SNS by mohla vytvoriť koalíciu zo Smerom. Už teraz sa Danko teší z toho, že počtom členov sa Smeru hravo vyrovnajú. Na záver Danko upozorňuje, že nikto z jeho členov nie je pošpinený minulosťou. „SNS svoj trest znáša. Nikoho nepoškodzuje. Predkladá koncepciu, ktorú chce napĺňať,“ uzavrel.


     

    - Reklama -