Zákazy pre ňu neplatia? Poslankyňa Šimkovičová znova ako tvár reklamy

    0
    Martina Šimkovičová pri poslaneckej prísahe (Autor: SITA)

    Pre bývalú členku Kollárovho hnutia Sme rodina pritom nejde o prvý prešľap podobného zamerania. Hoci dokázať, či ide o cielené propagovanie zo strany poslankyne, alebo je to skrátka už len ´plynutie´ reklamnej kampane, je veľmi ťažko.

    Šimkovičovej meno sa spomínalo aj v druhej polovici júla, keď sa jej tvár objavovala pred vchodom jedného z bratislavských klenotníctiev. Malo však ísť o propagáciu ešte v časoch, keď odídenkyňa od kollárovcov nebola politicky činná.

    „Bola to výpomoc kamarátke. Nedostala som za to finančnú odmenu. Zavolám jej, aby to stiahla, a už to nebude klať oči,“ vravela vtedy.

    Viac o danej téme TU

    Ako informuje vo svojom štvrtkovom vydaní denník Nový Čas, tentoraz sa tvár bývalej moderátorky objavila na webstránke spoločnosti eDiéta. Okrem podobizne nezaradenej poslankyne je na stránke aj text pod fotografiou, v ktorom sa pochvaľne vyjadruje o službách spomínanej firmy.

    Ako v predchádzajúcom prípade spred vyše trištvrte roka aj teraz Šimkovičová odmieta akúkoľvek vinu. Jej fotografia totiž nemá byť ničím novým na stránke spoločnosti zameranej na zdravý životný štýl.

    „Pani poslankyňa na žiaden produkt vami spomínanej spoločnosti reklamu nerobila, iba sa úprimne vyjadrila, že pred mnohými rokmi jej ich produkty chutili a to bez akejkoľvek zmluvy, odmeny či honorára,“ vyjadrila sa spomínanému denníku v mene poslankyne jej asistentka Petra Demková.

    Tak či onak, konatelia firmy eDiéta boli Šimkovičovou požiadaní, aby informáciu zo svojho webu stiahli.

    Celkovo by poslankyňa v prípade dokázania viny mohla prísť až o ročný plat 24-tisíc eur. 

    - Reklama -