Zachytila vraždu kamera? Polícia vraj má závažné dôkazy o Gauliederovej smrti

    0
    František Gaulieder. (Autor: facebook: František Gaulieder)

    V noci z piatka na sobotu zrazil vlak bývalého poslanca Národnej rady SR Františka Gauliedera. Udalosť sa stala pred Trnovcom nad Váhom v okrese Šaľa. O tom, že by to mohla byť aj vražda, uvažuje viacero ľudí. Vyjadril sa tak aj bezpečnostný analytik Milan Žitný. Viac sme o tom písali TU.

    Podľa najnovších informácií, ktoré uverejnil denník Nový Čas, má polícia disponovať kamerovým záznamom z celej situácie. Incident mala zachytiť kamera, ktorá bola umiestnená v rušni.

    Kamera mala natočiť moment, keď František Gaulieder vyskočil spoza trakčného vedenia rovno pod idúci vlak. Má to teda potvrdzovať slová rušňovodiča vlaku.

    „Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme poskytovať žiadne informácie,“ povedala hovorkyňa nitrianskej polície denníku.

    Samovraždu poprel aj Gauliederov kolega z mestského zastupiteľstva Peter Kolek. „Ak by trpel pesimizmom či zlou náladou, tak by som to vedel,“ povedal Kolek. Syn Františka Gauliedera Henrich priznal, že v celej veci je množstvo otázok. „Padá medzi nami v súkromí množstvo otázok, ale ľútosť je obrovská a všetko ostatné ide bokom,“ povedal syn zosnulého exposlanca.

    - Reklama -