Začalo sa vymieranie ľudí na Zemi a môže za to Trump, tvrdí známy režisér a dokumentarista

    0
    Moore označil za katastrofu, že prezident sa rozhodol zmiesť zo stola ekologické reformy, ktoré prijala Obamova administratíva. „Historici označia v blízkej budúcnosti (pretože to je tá jediná, ktorú máme) 28. marec 2017 ako deň, keď sa začalo vymieranie ľudí na Zemi. Prezident Trump podpísal dekrét, ktorým zvrátil všetky snahy o zastavenie a zvrátenie klimatických zmien,“ varuje Moore v apokalyptickom príspevku na sociálnej sieti Facebook. 
     
    Moore v katastrofických víziách toho, čo všetko môže spôsobiť zamietnutie Obamových ekologických reforiem, zašiel ešte ďalej a napísal, že ide o „určujúci moment histórie ľudstva“. Navyše predpovedá, že príroda sa s akýmkoľvek ohrozením vyrovná. 
     
    Pozitívne na celej veci je podľa Moora to, že Trump nemôže zničiť Zem. „Planéta chce žiť a má dlhú históriu odstraňovania akýchkoľvek hrozieb,“ píše kritik súčasného prezidenta USA. 
     
    Americký režisér kritizoval Trumpovu politiku už od chvíle, keď sa začal uchádzať o prezidentské kreslo, a varoval pred dôsledkami jeho vládnutia. Spolu s ďalšími známymi osobnosťami organizoval aj protesty proti Trumpovi. 
     
     
    - Reklama -