Za výsledok slovenských volieb môže CIA , napísali v českých Haló novinách. A už je sranda

    0
    Noviny Haló (Autor: Daniela Černá)

    “Za všetkým hľadaj CIA, napísal istý publicista spoza našich hraníc. Nie, nebol to Rus ani niekto, koho strávila ruská propaganda. Bol to Američan. Čistokrvný. Volal sa James D. Cox,” upozornil Kojzar v článku, ktorý vyšiel 10. marca. A pokračoval, že si na spomínaného Američana spomenul v okamihu, keď sa dozvedel výsledky slovenských volieb. Ako totiž mohli získať takú mediálnu podporu na Slovensku strany, ktoré sa predtým potácali polomŕtve?

    Osem strán sa dostalo do parlamentu a každá má záujem podieľať sa na vládnutí… Ak by teda nastúpila pravicová vláda zložená zo siedmich či koľkých pravicových strán a bola by proamerická, nerobme si ilúzie, že by bola aj proeurópska. Potom by o umiestnení americkej základne s raketami, s doletom až na Moskvu odniekiaľ z Vihorlatu alebo kraja pod Duklou, mohlo byť konečne rozhodnuté,” myslí si Kojzar.

    Jandourek sa ale pýta: “Čo keď je Kojzar sám agentom CIA, ktorý má komunistickú stranu písaním hlúpostí kompromitovať? Alebo, čo keď je agentom ruskej tajnej služby, ktorá má občanov zneistiť a naočkovať teóriami o sprisahaní, aby občania usúdili, že sa nikomu nedá veriť a potrebovali by odniekiaľ záchranu?” pýta sa Jandourek a dodáva, že Kojzar niekoho agent asi bude. “Predsa to, chudák, nemôže mať z vlastnej hlavy. Potom by to s ním bolo vážne,” uzavrel svoje zamyslenie Jan Jandourek.  

    Text Jana Jandourka TU.

    Autor: vam

    - Reklama -