Za každú cenu liať špinu, len nenávisť! Fico takto bráni Pellegriniho

    0
    Robert Fico na archívnej snímke (Autor: TASR)

    Podanie návrhu na odvolanie funkčnej vlády pár mesiacov pred koncom volebného obdobia sa podľa Fica nedá nazvať nijako inak, len ako pokus za každú cenu liať špinu a bez dôkazov obviňovať.

    Zdroj: Facebook/Robert Fico

    „To je totiž jediné, čo dnes súčasná opozícia dokáže robiť. Žiadna alternatíva, žiadna nová vízia, len nenávisť,“ upozorňuje poslanec NR SR.

    Poslanecký klub strany Smer – SD bude preto predsedu vlády a celú koaličnú vládu pred opozíciou brániť všetkými dostupnými prostriedkami, konštatuje Fico vo svojom statuse. 

    Označuje pritom opozíciu ako ľudí, ktorú reprezentujú “uznaní daňoví podvodníci ako A. Kiska a I. Matovič, narkoman a podozriví z obchodovania s drogami ako B. Kollár a M. Truban, pozemkový špekulant R. Sulík či privatizačné dieťa a vymetač politických strán M. Beblavý”. Uvádza sa vo facebookovom statuse Roberta Fica.

    Igor Matovič v piatok potvrdil, že má dostatok podpisov poslancov na iniciovanie mimoriadnej schôdze NR SR, na ktorej chce premiérovi vysloviť nedôveru.

    Pellegrinimu chce opozícia vysloviť nedôveru, lebo neodvolal Moniku Jankovskú z postu štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti.

     

    - Reklama -