Z Viedne vojnová zóna? Krvavé bitky, gangy a moslimské jednotky dohliadajúce na dodržiavanie šaríe. Aj takto to vyzerá v rakúskej metropole

    0
    Utečenci na stanici (Autor: SITA)

    Vo Viedni sa začali vyskytovať kontroverzné jednotky moslimov, ktorí dohliadajú, či moslimské ženy dodržiavajú zákony islamu a správne sa obliekajú. Pri nedávnom incidente sa dostal do nemocnice Čečenec, ktorý chcel ochrániť svoju manželku a dieťa a poriadne na to doplatil. Muž požiadal členov hliadky, aby neohrozovali jeho rodinu. Nasledoval poriadny výprask, ktorý Čečencovi zabezpečil lístok do nemocnice.

    Denník Plus JEDEN DEŇ kontaktoval rakúsku políciu, tá incident potvrdila, ale detailnejšie sa o prípade vyjadriť odmietla, keďže vyšetrovanie ešte prebieha. Domáci sa stále viac obávajú navštevovať niektoré oblasti mesta, pretože si na ne začínajú nárokovať cudzinci, podobne to je aj s lokalitou okolo Millennium City.

    Práve minulý víkend sa tu strhla bitka gangov. Malo ísť asi o päťdesiat Čečencov a Afgancov. Skupinky proti sebe použili drevené dosky a nože a incident sa skončil krvipreliatím. Dvaja „účastníci“ potýčky skončili v nemocnici.

    - Reklama -