Z USA: Nahá fotka ženy Donalda Trumpa rozpútala nevídanú prestrelku

    0
    Republikánska debata na CNN. Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    V marci sa na internete objavila fotka manželky miliardára Donalda Trumpa Melanie. Niekdajšia modelka je na tejto fotke nahá. Všetko bolo doplnené poznámkou, že takto môže vyzerať budúca prvá dáma USA. Pokiaľ o to Američania nestoja, mali by hlasovať pre senátora Teda Cruza. Podľa britského servera Daily Mail fotografia uzrela svetlo sveta v roku 2000.

    Celý článok o fotografii nájdete v angličtine TU.

    Trump kontroval, že má k dispozícii nelichotivé tajomstvo o Cruzovej neveste Heidi, ale neprezradil aké. Texaský senátor Trumpa požiadal, aby sa zachoval ako skutočný muž a nezaťahoval do kampane ženy. Dodal tiež, že nestojí za zverejnením fotky Melanie Trumpovej. Je totiž presvedčený, že by sa v prezidentskej kampani nemalo útočiť na ženy a deti.

    Trump na sociálnej sieti Twitter uverejnil fotografiu Heidi Cruzovej, na ktorej evidentne zúri. Z tváre jej srší zlosť. A do kontrastu postavil fotku svojej usmievavej ženy – modelky. Sama Heidi Cruzová v rozhovore pre televíziu Fox News konštatovala, že si z Trumpovho útoku nič nerobí, pretože jednak nemá účet na sociálnej sieti Twitter, a jednak všetko podriaďuje práci pre manžela a pre jeho zvolenie.

    Rozhovor s Heidi Cruzovou v angličtine nájdete TU.

    Voliči by vraj mali predovšetkým vedieť, že Ted Cruz vždy hovorí pravdu a je veľmi pracovitý. Pred rokmi sa do seba vraj zamilovali na prvý pohľad a útoky Donalda Trumpa na ich vzťahu nemôžu nič zmeniť.

    - Reklama -