Z Európskej únie vypadneme. Je to pre dobro nášho ľudu a nášho národa. Tvrdé slová euroskeptika Nigela Faragela

    0

    „Mojej asistentke v Európskom parlamente pri mnohých príležitostiach nadávali do ´súk´ a prikazovali jej, aby sa ´zakryla´. Ale to vôbec nie je ojedinelý prípad,“ vysvetľuje šéf Strany nezávislosti Spojeného kráľovstva (UKIP) Nigel Farage a jedným dychom dodáva, že o týchto záležitostiach sa veľa nerozpráva. „Ale ľudia sa azda už začínajú prebúdzať,“ myslí si.  

    Reakcia na udalosti v Kolíne zo strany starostky Henriette Reker sa podľa Faragea rovná bezpodmienečnej kapitulácii Nemecka. „Nemecké dievčatá sa obliekajú a správajú ďaleko konzervatívnejšie než v mnohých častiach Británie. Toto zastrašovanie mužskými migrantmi však privodilo návrhy nových pravidiel správania sa nemeckých dievčat,“ uviedol. To je podľa neho pre osoby nežnejšieho pohlavia hlboká urážka, ktorú nebudú pociťovať len v Nemecku, ale vo všetkých európskych krajinách.

    Zahmlievanie zo strany médií je na tom to najhoršie…

    Farage si preto kladie otázku: „Keď necháte prísť také ohromné množstvo mladých mužských migrantov, ktorí pochádzajú z kultúr, kde sa o ženách uvažuje inak a inak sa s nimi zaobchádza, tak čo vlastne čakáte?“ Pokračuje, že niektorí z migrantov sa dokonca chvália tým, že ich pozvala kancelárka Merkelová. To sa podľa neho ukázalo ako historická chyba. „Ešte horšie je však to zahmlievanie zo strany médií. Štátne médiá v Nemecku sa pokúšali udalosti v Kolíne a inde zamlčovať. Namiesto toho, aby odhaľovali, čo sa v skutočnosti dialo, tak sa väčšina mainstreamových médií rozhodla zamiesť to pod koberec,“ vyjadril sa europoslanec. „To je všetko smutnou pripomienkou toho, čo sa dialo v našej krajine v Rotherhame a v Rochdale, keď sme my zažili zahmlievanie okolo zneužívania a vykorisťovania mladých dievčat,“ uviedol.

    Sexuálne útoky vo Švédsku sú na dennom poriadku

    Švédsko je ďalšou krajinou s vysokým počtom násilia páchaným na ženách zo strany prisťahovalcov. „Europoslanec za Švédskych demokratov Peter Lundgren mi povedal: ´Švédsky policajt vidí väzbu medzi sexuálnym obťažovaním v Kolíne a vo Švédsku. Švédsko má ohromný problém so sexuálnymi útokmi a znásilňovaním vykonávaným mladými mužskými moslimskými migrantmi´,“ uviedol Farage.

    Šéf UKIP-u ďalej píše, že síce je potrebné kritizovať Švédsko či Nemecko za ich ústretovú azylovú politku, ale zároveň uviedol príklad toho, čo sa momentálne deje v Británii. „Práve tento týždeň zažívame vážnu diskusiu o zmene časového rozvrhu maturitných skúšok, aby boli v súlade s Ramadánom. Tým je jasné, že Západu ako celku chýba kultúrne sebavedomie. Aby som bol úprimný, mám už dosť rečí Davida Camerona a Theresy Mayovej, ktorí vraj usilujú o presadzovanie hodnôt, ale nerobia nič. Máme tu isté reči, ale len veľmi málo činov,“ vyjadril sa. Farage dodal, že udalosti z Kolína sa môžu kedykoľvek odohrať aj vo Veľkej Británii. „Hoci títo muži nemusia mať pasy EÚ, aj tak ich za chvíľu dostanú. Potom budú môcť slobodne výjsť do britských ulíc,“ uviedol.

    EÚ musíme opustiť

    Otázka hraničných kontrol, identity a bezpečnosti sú záležitosti, ktoré budú určovať, ako sa skončí referendum o vystúpení z EÚ. „Sme na križovatke nielen ako krajina, ale aj ako kontinent. Pre dobro nášho ľudu a nášho národa musíme Európsku úniu opustiť a začať konečne stavať na našom židokresťanskom dedičstve,“ vyjadril sa Nigel Farage.

    Celý článok v angličtine TU.

    - Reklama -