Vodiči pozor: Diaľnica D1 je v smere do Bratislavy je uzavretá

    0
    Ilustračná snímka. (Autor: TASR)

    Diaľnica v smere do Bratislavy je momentálne uzavretá. Hasiči z Trnavy a zo Senca zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala na 33. kilometri diaľnice D1 v smere do hlavného mesta.

    Pri nehode došlo k zrážke dvoch vozidiel, pričom dve osoby v osobnom aute utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Jedna z nich je maloletá.

    “Hasiči vyslobodili zranenú osobu z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru,” uviedla Križanová.

    Na mieste udalosti zasahovala aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. 

     “Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu osobného motorového vozidla do pracovného stroja nachádzajúceho sa na vozovke,” uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

    Doplnil, že dve zranené osoby privolaným vrtuľníkom previezli na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc. V dôsledku dokumentovania a odstraňovania následkov nehody sa v tomto úseku diaľnice tvoria kolóny.

    Policajti vodičom odporúčajú využiť ako obchádzkovú trasu zjazd z diaľnice D1 v smere na Sládkovičovo (cesta I/62).

    Vodičov vyzývajú, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi policajných hliadok, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu.

    - Reklama -