Vláda Smeru vytvorila systém, kde sú naši ľudia nad zákonom. Výmena figúrok tento stav nezmení, spustil Simon

    0
    Zsolt Simon (Autor: TASR)

    Nezaradený poslanec Zsolt Simon, ktorý kandidoval za Most-Híd, sa vyjadril k súčasnej politickej situácii, pričom vyzval ľudí, aby neboli ľahostajní k veciam verejným.

    „Vražda Jána Kuciaka a jeho snúbenice je výsledkom stavu, kam nás dostala rezignácia na to, čo sa okolo nás deje. Vláda Smeru a koaličných partnerov vytvorila systém, kde sú naši ľudia nad zákonom. Ich konanie vo veľkom kryjú orgány činné v trestnom konaní a aj súdy,“ napísal Simon na sociálnej sieti Facebook.

    Na vine súčasného stavu je podľa poslanca konanie Roberta Fica a jeho koaličných partnerov. „Do tohto stavu našu krajinu dostali Ficovi nominanti Smeru a koaličných partnerov. Iba výmena figúrok tento stav nezmení. Keď bordel nefunguje, treba vymeniť nielen ´bordelmamu´, ale aj všetky dievčatá,“ dodal.

    Riešenie je, že ľudia nerezignujú na veci verejné. „Proti tomuto stavu je možné bojovať iba tak, ak slušní ľudia nerezignujú na veci verejné. Vyjdú do ulíc a pripomenú politikom, že moc pochádza od občanov, a nie od politikov, ako aj to, že občan sa odvolať nedá.” Preto nebuďme ľahostajní k veciam verejným. Len spoločne vieme meniť veci k lepšiemu, uzavrel Zsolt Simon.

    - Reklama -