Video z miest v Európe, kde sa už Európan neodváži vstúpiť. Vyčíňa tu islamská polícia, dodržuje sa len právo šaría

    0
    Ilustračné foto: Moslimovia v Británii (Autor: ReproFoto: youtube)

    „Tzv. ,no go‘ zóna predstavuje mestské štvrti ovládané moslimami, kde fakticky neplatia zákony hostiteľskej krajiny. Nemoslimovia tu čelia bezpráviu, náboženskému zastrašovaniu a nie sú tu vítaní. Do väčšiny týchto zón vo Veľkej Británii, Francúzsku a ďalších krajinách EÚ sa preto miestni obyvatelia neodvažujú vstupovať. Polícia ani miestne úrady im tu nie sú schopní garantovať bezpečnosť,“ vysvetľuje americký inštitút, ktorý bol založený pred tromi rokmi v New Yorku a ktorého predsedom je bývalý veľvyslanec Spojených štátov pri OSN John R. Bolton. Práve tieto oblasti sú živnou pôdou pre islamský radikalizmus. Podľa autora tejto rozsiahlej analýzy Soerena Kerna sú európske „no go“ zóny vedľajším produktom desiatky rokov trvajúcej politiky multikulturalizmu, ktorá usilovala o integráciu moslimských prisťahovalcov len veľmi málo.

    „Problém týchto moslimami ovládaných mestských štvrtí je veľmi dobre zdokumentovaný, ale multukulturalisti a ich politicky korektní priaznivci existenciu týchto zón popierajú. Časť z nich sa zameriava na cielenú diskreditáciu týchto údajov a umlčovanie tých, ktorí zhromažďujú relevantné dáta,“ kritizuje Kern. Oficiálne britské štatistiky ukazujú, že mnoho miest v krajine čelí v dôsledku masovej migrácie hlbokým demografickým zmenám. Štúdia profesora Davida Colemana z Oxfordskej univerzity ukázala, že pri súčasnom trende sa Briti vo svojej vlastnej krajine stanú za päťdesiat rokov menšinou. To jest v dobe, kedy bude dnešná mladá generácia v dôchodkovom veku.

    Dokument BBC mapujúci uplatňovanie práva šaría vo Veľkej Británii si môžete pozrieť TU

    Kern tiež spomenul nedávnu štúdiu realizovanú britskou neziskovou organizáciou Demos, z ktorej vyplýva, že Briti bielej pleti opúšťajú tie časti krajiny, kde sa moslimskí prisťahovalci stali väčšinovou populáciou. „Príkladom takéhoto trendu je Birmingham. V roku 2007 predpovedali výskumníci na univerzite v Manchestri, že v budúcich dvadsiatich piatich rokoch klesne počet rodených Britov zo 65 % na 48 %. Za rovnakú dobu naopak vzrastie počet Pakistancov z 13 % na 48 %,“ cituje Kern časť štúdie. Pridáva ďalšie štatistiky z analýzy uskutočnenej Ludi Simpsonovou na univerzite v Manchestri v roku 2013: „Rodení Briti sú už teraz menšinou v Leicesteri (45 %), Lutone (45 %) a Sloughu (35 %). Simpsonová predpovedá, že v Birminghame budú Briti menšinou už v roku 2019.“

    Podľa údajov z roku 2011 existuje vo Veľkej Británii viac ako sto rôznych moslimských enkláv. V niektorých častiach Blackburnu presahuje moslimská populácia 85 % a v šiestich štvrtiach Birminghamu a Bradfordu 70 %. Početné moslimské „no go“ zóny existujú tiež v Dewsbury, Leicesteri, Londýne, Lutone či Manchesteri. Moslimská komunita vo Veľkej Británii je rôznorodá, ale dve tretiny z jej príslušníkov pochádzajú z Ázie. Z toho 38 % prišlo z Pakistanu a 15 % z Bangladéša. Len asi desať percent britských moslimov má afroamerické korene. „Prieskumy verejnej mienky citovanej Ludi Simpsonovej však ukázali, že etnické menšiny sa cítia byť Britmi prinajmenšom rovnako ako samotní rodení Briti,“ uviedol Kern.

    Šokujúce zábery „no go“ zón v britskom Birminghame si môžete pozrieť TU

    V mnohých oblastiach s prevažujúcou moslimskou menšinou z Pakistanu, Bangladéša a oblasti Kašmíru sa podľa Kerna čím ďalej tým viac presadzuje kmeňový systém a právo šaría. Dokladá to tiež správa vypracovaná bývalým predsedom Komisie pre rasovú rovnosť lordom Ouseleym, ktorý mimochodom konštatoval, že dohodnuté manželstvá medzi ázijskými moslimami sú kľúčovým faktorom pre vznik moslimských get vo Veľkej Británii: „Sikhovia a hinduisti sa integrujú pomerne dobre a ich deťom sa darí v škole nadpriemerne. Väčšina z nich totiž pochádza zo stredných vrstiev a aj samotní rodičia sú relatívne vzdelaní. Zatiaľ čo moslimovia z Pakistanu a Bangladéša prišli z vidieka, majú nízke vzdelanie a držia sa tradičného výkladu svojho náboženstva. V tejto komunite tvoria dohodnuté manželstvá až 60 %.“

    „Rada v osemdesiatych rokoch konštatovala, že počet moslimov v Bradforde dosiahne do roku 2030 130-tisíc. Teraz všetko nasvedčuje tomu, že toto číslo bude realitou už o desať rokov skôr a stále rastie. Takýto nárast počtu ľudí a domácností môžu verejné služby len ťažko obsiahnuť. Mnohé v týchto komunitách narodené deti prídu na základnú školu s nepatrnou či dokonca žiadnou angličtinou. Moslimovia prichádzajúci zo zahraničia majú nízke vzdelanie a neoplývajú schopnosťami, ktoré sa dajú využiť v západných ekonomikách. Preľudnenie v jednotlivých oblastiach Veľkej Británie môže byť skutočne vážnym problémom už veľmi skoro,“ cituje Kern správu.

    Celý text v angličtine si môžete prečítať TU

    Podľa vyššie uvedenej výskumníčky Ludi Simpsonovej sú rodení bieli Briti v Londýne menšinou už v tejto chvíli, predstavujú 45 %. Napríklad v štvrti Tower Hamlets, niekedy nazývanej ako Britská islamská republika, dnes žije 31 % Britov a oproti tomu o jedno percento viac ľudí z Bangladéša. Práve v Tower Hamlets a ďalších štvrtiach východného Londýna sa už mnohokrát snažili tunajší extrémistický moslimský kazatelia uplatňovať právo šaría. Ženám sa vyhrážali smrťou, pokiaľ budú odmietať nosenie islamského závoja zahaľujúceho hlavu a tvár. Tunajšie ulice boli polepené plagátmi s nápismi „Vstupujete na územie, kde platí právo šaría“.  

    Päťminútové video z „no go“ zón v Londýne si môžete pozrieť TU

    Britský denník Sunday Telegraph informoval o niekoľkých prípadoch, keď boli moslimovia i nemoslimovia v tejto štvrti násilím prinútení, aby dodržiavali fundamentalistické islamské zákony. Obete sa novinárom zdôverili, že polícia ich sťažnosti buď ignorovala, alebo bagatelizovala, prípadne dôkazy svedčiace o vine moslimských radikálov zmietla zo stola. Policajti sa podľa mnohých obávali, že by boli v opačnom prípade obviňovaní z rasizmu a islamofóbie. Jedna z obetí, Mohammed Monzur Rahman, po jednom takom útoku čiastočne oslepol. „Na ulici ma zastavili dvaja chlapi a opýtali sa ma, prečo fajčím behom Ramadánu. Chcel som ísť ďalej, ale všimol som si, že ku mne pristúpilo niekoľko ďalších chlapov. Potom sa už na nič nepamätám, pretože som sa prebudil v nemocnici,“ cituje jeho výpoveď Kern.

    Mladého amerického študenta zasa brutálne zbili moslimovia na ulici vo východnom Londýne, pretože ho videli popíjať na verejnosti. Študent utrpel rozsiahle zranenia vrátane rozbitej očnej jamky. Ďalším podobným prípadom je skúsenosť majiteľov reštaurácií a obchodov v londýnskej štvrti Whitechapel, ktorí boli varovaní, že dostanú štyridsať rán bičom, ak budú aj naďalej predávať alkoholické nápoje. Na tlačovej konferencii, ktorá sa konala v londýnskej štvrti Leytonstone, bol dokonca verbálne napadnutý vtedajší minister vnútra John Reid. Rozčúlený moslimský radikál Abu Izzadeen sa ho pýtal, ako si dovoľuje vstupovať do moslimskej štvrti. Štvorminútový záber z konferencie si môžete pozrieť na YouTube.

    Existuje tiež veľa dostupných videí, na ktorých vystupujú členovia samozvanej „moslimskej hliadky“. Väčšinou sa mladí moslimovia prechádzajú ulicami mesta a požadujú po okoloidúcich, aby dodržiavali moslimské právo šaría. Na jednom takom videu moslimovia tvrdia ľuďom, že sa nachádzajú v moslimskej štvrti a musia sa podľa toho chovať: „Alah je veľký a islam je všade okolo, či sa vám to páči alebo nie. Sme tu a chceme islam, chceme šaríu. Sme moslimská hliadka, sme v južnom, východnom aj západnom Londýne. Budeme prikazovať a zakazovať. Či sa vám to, Cameron a pán policajný dôstojník, páči alebo nie, budeme v tom pokračovať. Nemáte na nás. Choďte do pekla. Veľká Británia už nie je kresťanskou krajinou. Ježiš bol len pikolíkom Alaha. Do čerta s kresťanstvom. Moslimské hliadky tu budú navždy. Alah je veľký! Alah je veľký!“

    Celé video z vyčíňania moslimskej hliadky si môžete pozrieť TU

    Ďalšie video natočené moslimskou hliadkou si môžete pozrieť TU

    autor: pro

    - Reklama -