Viac ako dvadsať miliónov černochov žije v USA na sociálnych dávkach. Prečo volia Clintonovú, keď pre nich nič nerobí?

    0
    Hillary Clintonová (Autor: SITA)

    “Priznajme si to otvorene, priaznivci Clintonovej z radov národnostných, náboženských alebo sexuálnych menšín podporujú niekoho, kto im za to na oplátku nič neposkytuje. V skutočnosti ich liberálna politika demokratov naopak poškodzuje. Nechápem, ako môžu v takej miere voliť Clintonovú afroamerickí voliči. Veď práve oni na jej prisťahovaleckú politiku otvorených dverí najviac doplatia. Amnestia a výhody pre ilegálnych prisťahovalcov absolútne zlikvidujú všetky vyhliadky černošskej komunity ako celku,” tvrdí Crabtree.

    Crabtree uvádza, že približne 22 miliónov čiernych Američanov žije čiastočne či úplne na sociálnych dávkach. “Je jasné, že sa tak ocitajú v hľadáčiku demokratov. Títo ľudia chcú nájsť prácu, platiť si svoje účty a kúpiť si vlastný dom. Kedy ste ale počuli z úst Clintonovej zaznieť nejaký návrh, ktorý by im v ich úsilí pomohol natoľko, aby sa mohli natrvalo odpútať od vládnej pomoci?” kritizuje Crabtree nečinnosti bývalej ministerky zahraničia, ktorá v mnohých štátoch zvíťazila nad svojím rivalom Bernie Sandersom práve vďaka podpore černošskej komunity.

    “Zničujúca politika Clintonovej ďalej poškodzuje tiež občanov hispánskeho pôvodu, ktorí do Spojených štátov prišli legálnym spôsobom. Každý, kto spochybňuje naše otvorené hranice, je ihneď označený ľavicou za fanatika a demagóga. Prečo nás takto nálepkujú a sú takí nenávistní voči logickým argumentom? Podľa ich názorov asi nie je dosť tolerantné a láskavé navrhovať stanovenie konkrétneho počtu prijatých imigrantov a vyžadovať od nich asimiláciu ako podmienku získania občianstva. Pritom práve neúspešná asimilácia týmto jedincom bráni v dosiahnutí amerického sna.”

    Celý text v angličtine máte k dispozícii TU.

    “Nedávno som navštívil obchodné centrum v juhovýchodnej Floride, aby som si tam kúpil slúchadlá. Išlo o veľké nákupné centrum prevádzkované nemenovanou, ale verejnosti známou spoločnosťou. Bolo tam veľmi málo nakupujúcich, ale o to viac predavačov a pomocného personálu. Márne som sa od nich snažil dozvedieť, kde sú slúchadlá konkrétnej značky, ktoré som si chcel zaobstarať. Väčšina z nich takmer nehovorila po anglicky. Celý frustrovaný z tohto nepríjemného zážitku som sa vrátil do hotela a kúpil si nakoniec slúchadlá cez Amazon,” píše Crabtree.

    Zamestnanci spomínaného obchodu podľa Crabtreeho získali mylný dojem, že si môžu v Spojených štátoch splniť svoje sny bez toho, aby sa naučili poriadne po anglicky a zoznámili sa s americkou kultúrou. “Žijú v zajatí ideológie Clintonovej a pravdepodobne trpia štokholmským syndrómom. Zrejme tak nikdy nenájdu svoje vysnívané zamestnanie. Všetci prisťahovalci by mali vedieť, že bez znalosti jazyka sa im v našej krajine bude dariť zle,” konštatuje americký publicista.

    “Ak by sme navyše obmedzili prisťahovalectvo, zvýšili by sa tým výrazne mzdy. Potrebujeme, aby sa k nám sťahovali viac kvalifikovaní pracovníci. Nie čo možno najviac pracovníkov s najnižšou kvalifikáciou. Lenže tieto jasné argumenty únoscovia neuznávajú a označujú nás za nenávistníkov,” sťažuje sa Crabtree a ako ďalšie obete štokholmského syndrómu označuje Američanov s odlišnou sexuálnou orientáciou. “Clintonová a pred tým jej manžel sú pre homosexuálne manželstvo. Verejnosť však tento návrh nepodporuje a gejkomunite sa tým skôr škodí. Najmä v dôsledku absencie zmysluplného kompromisu a primeraného dialógu zo strany navrhovateľov zákona,” usudzuje Crabtree.

    Za najväčšie obete štokholmského syndrómu zo strany Clintonovej však považuje Crabtree ženy. “Samotná demokratická kandidátka na prezidenta na jednej strane brojí proti mzdovej nerovnosti medzi mužmi a ženami. Pritom sama svojim zamestnankyniam platí menej ako mužským zamestnancom. Všetci títo zajatci sú len využívaní ako pešiaci v mocenskej partii Hillary Clintonovej. Žiadne konkrétne plány na pomoc menšinám pritom nikdy ani ona, ani demokrati nezverejnia. Prečo aj, keď v čase najtvrdších dôsledkov ich politiky už nebudú dávno vo funkcii,” kritizuje americký publicista.

    Hillary Clintonová aj jej manžel Bill Clinton podľa Crabtreeho obhajujú len sami seba a o prisťahovalcov, černochov ani gejov a lesbičky im vôbec nejde. “Týmto menšinám môže najviac pomôcť taký politik, ktorý presadzuje nízke dane, menšie vládne regulácie, tvrdé tresty za trestné činy páchané firmami a zabezpečené hranice. Bohužiaľ, zajatci liberálnych politikov sa najprv musia oslobodiť od svojich únoscov. Až potom možno vyliečiť ich štokholmský syndróm,” uzatvára Crabtree.

    - Reklama -