Vďačnosť a pochvala. Nemala čo vytknúť. Čaputová takto zhodnotila Pohodu

    0
    Prezidentka Zuzana Čaputová na festivale Pohoda 2019. (Autor: facebook.com/zcaputova/)

    Ako sme vás už informovali na inom mieste, prezidentka Zuzana Čaputová bola ešte v piatok (12.7.) hosťom na aktuálnom ročníku multižánrového festivalu Pohoda, ktorý sa v závere uplynulého týždňa uskutočnil na trenčianskom letisku. 

    Na 23. ročníku festivalu v preplnenom stane počas diskusie, ktorú moderoval Štefan Hríb, komentovala okrem iného svoje doterajšie zahraničné cesty a zhodnotila tiež svoj nástup na post. 

    Čaputová, zdá sa, čas strávený na festivale rozhodne nepovažovala za zle využitý. Práve naopak. Svoj pobyt na trenčianskom letisku si zjavne užívala,  a bez najmenšieho náznaku kritiky, sa o svoje pozitívne pocity z Pohody podelila aj na sociálnej sieti.

    “Aj tento rok je na Pohode vynikajúca atmosféra. Som vďačná za priazeň, ktorá sa mi dostala. Potlesk na začiatku debaty so Štefanom Hríbom bol silným zážitkom. Stretla som aj veľa milých ľudí z mimovládnych organizácií, ktorí sa venujú mimoriadne dôležitým aktivitám, čo si veľmi vážim. Želám nám všetkým čo najviac pohody,” uviedla Čaputová v statuse.

    Autor: Redakcia

    - Reklama -