VIDEO Trumpova výhra a brexit? Víťazstvo robotníckej triedy, ohromil slávny hudobník

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Svetoznámy muzikant z britskej kapely Sex Pistols bol hosťom v relácii „Dobré ráno, Británia“ na televíznej stanici ITV. S moderátormi sa rozprával o svojom postoji k brexitu a o prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

    „Čo si myslím o brexite? Je to jednoduché – robotnícka trieda prehovorila. Som jedným z nich a stojím za nimi,“ uviedol.

    John Lydon sa stal navyše pred časom americkým občanom, takže má väčšie právo sa vyjadrovať k prezidentskej voľbe v Spojených štátoch ako ostatní Briti.

    „Donald je, samozrejme, komplikovaná osoba. To, čo sa mi v Spojených štátoch nepáči, je, že ľavicové americké médiá sa ho neustále snažia zobrazovať ako rasistu, pritom Trump žiadny rasista nie je. Samozrejme, ako ľudská bytosť má veľa problémov, ale rasizmus medzi ne nepatrí.“

    Rockovej hviezde sa ani trochu nepáči celá situácia okolo teroristických útokov v Európe a hudobníka sa dotýkajú najmä tie, ktoré v poslednom čase postihli jeho rodnú Veľkú Britániu.

    „Myslím si, že je to celé postavené na hlavu. Hlavný problém vidím v rozsahu celej tej manipulácie predovšetkým mladých ľudí, ktorým sľubujú nebesia a 72 panien. V prvom rade musia dolapiť tých manipulátorov, potom sa to celé vyrieši,“ dodal v závere rozhovoru.

    - Reklama -