VIDEO Tretia svetová sa začne v júni, Rusko a Čína rozmetajú USA a jen sa stane svetovou menou. Čo našej matičke Zemi ešte do budúcnosti predpovedal kontroverzný duchovný

    0
    USA a Rusko. (Autor: Reprofoto: Youtube/GETchan)

    Svet skončí v plameňoch a bolesti, no ľudskú rasu čaká nakoniec vykúpenie v podobe príchodu druhého Ježiša Krista. Presne toto tvrdí moderný Nostradamus pastor Ricardo Salazar, podľa ktorého čaká našu planétu doslova skúška ohňom.

    Na YouTube na kanáli Profecias Personales zverejnili video, v ktorom rozprávač predpovedá temnú budúcnosť ľudskej rasy, postavených na prorockých víziách pastora Ricarda Salazara. „Modlime sa, ó, drahý Bože, aby toto video prebudilo ľudí na svete,“ hovorí rozprávač z videa.

    Rozprávač tiež dodá, že každý, kto sa o niečo podobné snažil v minulosti, bol len falošným prorokom a práve Salazar je o svojej pravde skalopevne presvedčený. Podľa neho bude dôsledkom migračnej krízy pozatváranie hraníc v európskych krajinách a tohto roku by mala Čína napadnúť Japonsko. V apríli sa na oblohe objaví žiariaca hviezda a ruskí vedci potvrdia, že sa k Zemi rúti asteroid. Ten by mal do planéty vpáliť už v máji. Samotný dopad spôsobí celosvetové zemetrasenia a gigantické cunami, pri ktorých zomrie 1,2 miliardy ľudí. Náraz asteroidu bude mať podľa pastora kritické dôsledky. Po celom svete začnú explodovať sopky, vrátane tej v americkom Yellowstoneovskom parku. Slnko zatieni popol zo sopiek a časť Kalifornie skrátka zmizne v mori.

    Video s prorockými víziami pastora Ricarda Salazara Zdroj: YouTube/Profecias Personales

    Tretia svetová vojna by sa mala rozpútať v júni, keď spojenci Rusko a Čína, napadnú výrazne oslabené Spojené štáty. Vojna nepotrvá extrémne dlho, rusko-čínska aliancia nadobro porazí USA. V marci v roku 2017 sa dolár či euro stane hudbou minulosti a celosvetovo platnou menou sa stane čínsky jen. O rok či o dva (tu si pastor nie je úplne istý) Rusko napadne Izrael. Počas okrúhleho dátumu, v roku 2020, by mal na Zem doraziť aj Antikrist, no pastor zároveň uisťuje, že sa ľudstvo nemusí ničoho báť, lebo k jeho vykúpeniu a k druhému príchodu Ježiša Krista dôjde v roku 2023. O pastorových víziách informoval portál Express

    - Reklama -