VIDEO Toto na nás vybalili. Pozrite si prehľad predvolebných videí. Dokážu vás prilákať?

    0
    Volebná miestnosť. (Autor: SITA)

    Úradujúci premiér Robert Fico sa vo videu prihovára zo svojej kancelárie. Vyratúva, čo všetko Smer stihol za obdobie svojej vlády zlepšiť. Spomína úspešné sociálne balíčky a hospodársky rast Slovenska. Na záver spojí do jednej vety oba smerácke slogany: „Chránime Slovensko a robíme to pre ľudí,“ hovorí. Video, ktoré Smer zverejnil predvčerom, si už stihlo pozrieť viac ako 5 700 ľudí. 

    Predvolebné video Roberta Fica, SMER-SD Zdroj: Youtube/Smer-SD

     

    Radoslav Procházka sa asi naozaj rád prechádza. V polminútovom videu stihne navštíviť deti v škôlke, dôchodkyňu, lekára aj pekáreň. Procházka sľubuje lepšie podmienky pre rodiny a úctu k pracujúcim aj dôchodcom. Máme dobrý plán a máme silu ho pre vás aj presadiť. Urobme si dobrý štát, ktorý slúži ľuďom,“ hovorí na konci videa Procházka. Video sa volá Urobme si dobrý štát.

    Predvolebné video Radoslava Procházku zo Siete Zdroj: Youtube/SIET

     

    Parlamentný krikľúň Igor Matovič sa Slovákom zo svojho spotu prihovára, aby išli voliť, inak sa nič nezmení. V úvode vyratúva hriechy Smeru a hovorí, že ten rozkráda všetko, čo sa dá. Pár Ficových kamarátov zázračne bohatne a ľuďom podhadzujú omrvinky. Bezbožne rozkráda nemocnice a chorí ľudia úplne zbytočne zomierajú, hovorí Matovič vo svojom videu s názvom Ide o všetko!

    Predvolebné video obyčajného človeka Igora Matoviča Zdroj: Youtube/OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti

     

    Richard Sulík sa voličom v úvode predstavuje vo svojom rodinnom kruhu a spomína na detstvo a emigráciu jeho rodičov do zahraničia. Túto emigráciu prirovnáva k súčasnému stavu, keď veľa mladých odchádza do zahraničia. Práve preto musíme urobiť všetko, aby sa doma oplatilo pracovať, podnikať a žiť, hovorí a dodáva, že k tomu má dopomôcť plán Agenda 2020. Sulík priznáva, že SaS spravila v minulosti pár chýb a sľubuje, že práve z nich sa strana poučila a teraz je pripravená na spoluprácu a reformy.

    Predvolebné video Richarda Sulíka zo SaS Zdroj: youtube/Richard Sulík

     

    Béla Bugár na YouTube kanál MOST-HÍD TV zavesil dve rovnaké videá, jedno v slovenčine a druhé v maďarčine. Pre Bugára je dôležité, aby Slovensko hodnotovo zakotvilo v Európskej únii. Čo sa týka domácich hodnôt, samozrejme, upevnenie demokracie je najdôležitejšie,“ hovorí Bugár a pod upevňovaním demokracie má na mysli boj proti korupcii a vyššiu kontrolu štátnej správy. 

    Predvolebné video Bélu Bugára za Most-Híd Zdroj: YouTube/MOST-HÍD TV

     

    V jednoduchom predvolebnom videu KDH Ján Figeľ pár vetami zhrnie, čo sa KDH bude pokúšať zmeniť, keď sa dostane do parlamentu. Presadíme nižšie dane pre pracujúcich a rodiny, nájomné byty za výhodné ceny a skorší odchod žien do dôchodku,“ vyratúva Figeľ zoznam predvolebných sľubov. Video, ktoré je zverejnené na Facebooku KDH, si od včera pozrelo už viac ako 5 200 ľudí. 

     

    Volebný spot

    Pozrite si náš volebný spot.

    Posted by KDH on 25. február 2016

    Predvolebné video, Ján Figeľ a KDH Zdroj: Facebook/KDH

     

    Andrej Danko zo SNS sa vo svojom predvolebnom spote pýta: Je normálne, aby národná hrdosť bola niečo, za čo by sme sa mali hanbiť? Zábery z úradu práce a schátranej továrne sprevádza Dankov komentár, v ktorom hovorí, že sa treba zamerať na riešenie chudoby medzi ľuďmi. Tiež hovorí, že je nesprávne, keď vláda uprednostňuje zahraničných investorov pred slovenskými. Som Andrej Danko a chcem s vami veci zmeniť,“ prihovára sa z videa. 

    Predvolebné video lídra národniarov Andreja Danka Zdroj: YouTube/Slovenská národná strana

     

    - Reklama -