VIDEO „Terminátor“ Schwarzenegger poslal drsný odkaz Trumpovi. Tu je

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Hlavný hrdina slávneho filmového trháku Terminátor Arnold Schwarzenegger vie svoje o magickej príťažlivosti Spojených štátov. Sám je totiž imigrant, narodil sa v Rakúsku a do Spojených štátov prišiel s vidinou lepšej budúcnosti. Má vraj teda isté pochopenie pre migrantov mieriacich do USA. Na sociálnej sieti Twitter napísal, že ako bývalý guvernér pohraničného štátu USA tiež vie, aké dôležité je chrániť americkú hranicu.

    Na mieste prezidenta USA by však v žiadnom prípade nerozdeľoval migrantské rodiny. Neoddeľoval by deti od rodičov.

    „Administratíva (Donalda Trumpa) má pravdu, že potrebujeme upraviť našu azylovú politiku. Ale ak má niekto čakať v klietke, kým urobíme potrebné reformy, nemajú to byť deti, ale politici, ktorí zanedbali svoju prácu,“ doplnil „Terminátor“.

     

     

    Zdroj: Twitter / Arnold

    To však nebol jediný odkaz, ktorý Schwarzenegger Trumpovi poslal. Zároveň mu dôrazne odporučil, aby sa nespoliehal na renesanciu uhoľného priemyslu. Po energetickej stránke by tým vraj vrátil svoju krajinu o mnoho rokov späť.

    Schwarzeneggerovi sa zdá, že Trump sa chce zapísať do povedomia verejnosti ako akčný hrdina, ktorý sa pokúša vrátiť čas. Arnold Schwarzenegger o tom vie svoje už z filmu Terminátor, kde sa jeden z hrdinov pokúšal zmeniť minulosť, aby ovplyvnil budúcnosť. Pokus Donalda Trumpa však vraj povedie len k tomu, že bude zničená budúcnosť dnešných mladých ľudí. Na Schwarzeneggerove tvrdé slová upozornila televízia CNN.

    Niekdajší slávny herec v údive krútil hlavou nad tým, v čom všetkom by sa asi tak chcel Trump vrátiť do minulosti. Chystá sa azda vrátiť aj k používaniu počítačových diskiet?

    Zdroj: Facebook / Our Planet

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -