VIDEO Takto tá hrôza prebiehala. Máme simuláciu útoku teroristov z Islamského štátu v centre Paríža a policajnej akcie

    0
    Simulácia útokov (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Krvavá dráma na šiestich miestach v centre hlavného mesta Francúzska v Paríži si vyžiadala podľa doterajších informácií až neuveriteľných 150 mŕtvych a viac ako 200 zranených. V parížskej reštaurácii zaútočil terorista strelnou zbraňou, kde po ňom ostalo niekoľko desiatok mŕtvych a mnoho zranených. K ďalším útokom, k dvom samovražedným bombovým atentátom a jednej explózii nálože, došlo na štadióne Stade de France počas priateľského futbalového zápasu medzi Nemeckom a Francúzskom. Na štadióne bol prítomný aj francúzsky prezident Hollande, ktorého evakuovali.

    Animované video z dielne World Special Forces na sociálnej sieti Facebook zobrazuje a opisuje ako k jednotlivým útokom prišlo.

    Zobrazuje, ako tmavé auto priviezlo dvoch teroristov pred reštauráciu. Hneď ako vystúpili z vozidla spustili paľbu do bezbranných ľudí.

    Ďalšia časť zobrazuje jedného útočníka,  ktorý podobným spôsobom začal zabíjať nič netušicich návštevníkov v  reštaurácii Petit Cambodge v 11. parížskom obvode.

    Video znázorňuje aj situáciu na štadióne, na ktorom bol aj francúzsky prezident, ktorého evakuovali. Tri výbuchy nahlásili aj v blízkosti národného štadióna Stade de France.

    Samovražedných útočníkov s pripevnenými výbušninami v dave ľudí ukazuje ďalšia časť animácie a nasleduje aj hororová dráma z koncertnej siene Bataclan. V tomto kultúrnom stredisku, ktoré patrí židovskému majiteľovi, traja militanti zavraždili 120 ľudí a zajali  60 až 100 rukojemníkov. Keď  začali vraždiť aj tých, polícia vnikla do objektu a zneškodnila dvoch teroristov. Aj toto znázorňuje simulácia.

     

     

    Situation In France

    Posted by World Special Forces on 14. november 2015

     

    - Reklama -