VIDEO Takto sa Matovič a Sulík pustili do Danka. Boh ochraňuj Slovensko, reaguje šéf SNS

    0
    Na snímke vľavo predseda OĽaNO Igor Matovič a vpravo predseda SaS Richard Sulík. (Autor: TASR)

    Andrej Danko zdieľané video komentuje síce stručne, ale zdá sa, že o to výstižnejšie. To nepriamo potvrdili aj viacerí, ktorí jeho status na sociálnej sieti komentujú. “Dvaja chudáci, keď sa k takémuto znížili, to nemá komentár,” napísala jedna z nich. “Dvaja blázni zo psychiatrickeho oddelenia na vychádzke,” reaguje ďalší, pričom nie všetky sú zverejniteľné. A týka sa to aj opačných názorov.

    Čo sa vlastne na videu odohráva. Všetko sa začína príhovorom Matoviča: Vyčítajú mi to aj moji vlastní ľudia v klube, znova mi povedia, že to som nemal, ale neodpustím si… Ja osobne po pár rokoch osobného dotyku s týmto mysliteľom… Keď ho zbadám, tak pozerám sa na neho… Prepáčte mi to, pripadá mi ako…,” hovorí pred davom Matovič a Sulík mu s úsmevom do toho skočí: Nepovedz to, Igor, nechaj to tak. Šponoval si, šponoval si… Ja viem, že to povieš, ale nepovedz to…”

    Vzápätí sa rovnako vysmiaty Matovič otočí k ľuďom: Dobre, poviete to vy, aby to nebolo na mňa. Ja vám poviem tak, ako to pokračuje a dávam teda indíciu, že to prvé slovo má päť písmen…” Sulík opäť do toho vstúpi a Matovičovi povie, aby na to kašlal. Ten ho však nepočúva a začína interaktívnu komunikáciu s davom: Pripadá mi ako?” obráti sa na ľudí šéf OĽaNO, aby doplnili chýbajúce slovo a následne pokračuje: “…čo si v špajzi sadne na poličku a myslí si, že je jahodový lekvár…” 

    - Reklama -