VIDEO Sulík poslal Ficovi známy hit a pripojil takéto venovanie

    0
    Richard Sulík (Autor: TASR)

    Sulík uviedol, že ukončenie kauzy a jej dohra na súde je to, čo „naša spoločnosť k svojej očiste skutočne potrebuje“.

    Video z talčovej konferncie zverejnila strana aj na sociálnej sieti a Sulík v ňom napríklad pripomína vyjadrenia Fica z minulosti.

    “Reakcia Roberta Fica vtedy, keď sa táto kauza prevalila, bola nasledovná, citujem: je to podvrh non plus ultra. Vy si asi naozaj nie ste kompletní. Samozrejme, že som si istý, že to nie je môj hlas, moja nahrávka. Som si istý, že ste absolútni podvodníci a klamári, uvidíme sa na súde,” takto poukázal na minulé vyhlásenie šéfa Smeru a doplnil: “Ukazuje sa, že klamárom je Robert Fico. Klame celú svoju politickú kariéru, podvádza a pripustil obrovské rozkrádanie našej krajiny a teraz, ako vieme, dohadoval svoje obchody s finančníkmi.”

    Nahrávku z Gorily, ktorú polícia našla v decembri 2018 v dome Mariana Kočnera, označili znalci za autentickú, potvrdil pre denník Sme odchádzajúci šéf vyšetrovacieho tímu Gorila Lukáš Kyselica.

    Na základe týcto zistení, si Sulík “rýpol” do Fica ešte aj pred svojou piatkovou tlačovkou, keď zdieľal video so známym hitom Michala Davida, ktorý spieva o ešte známejšom nápoji.

    “Venované Robertovi Ficovi, ktorého hlas je oddnes oficiálne potvrdený na nahrávke Gorila,” komentoval Sulík.

    Nahrávka je dlhá možno aj desiatky hodín a obsahuje ešte viac informácií, než bolo vo zverejnenom spise z roku 2011.

    “Sú tam veci, ktoré s Gorilou sedia, potom sú v spise veci, ktoré sme na nahrávkach nepočuli. Takisto sme na nahrávke našli aj úplne nové veci,” povedal pre denník Kyselica.

    - Reklama -