VIDEO Pročko bez servítky: Fico sám sebe lezie do zadku. Pomodlím sa za tohto birmovaného komunistu

    0
    Jozef Pročko (Autor: Reprofoto: Facebook/Jožo Pročko)

    Pred pár dňami vystúpil v pravidelnej diskusnej relácii Sobotné dialógy premiér Robert Fico, pričom predseda vlády reagoval na témy z posledného obdobia, ktoré rezonovali na politickej scéne. Týkali sa aj vládnej krízy, odvolávania ministra práce Jána Richtera či ambície vlády byť v jadre Európskej únie.

    Na celú diskusiu reagoval aj slovenský komik Jozef Pročko. „V sobotu na obed som si vypočul v SRO nášho premiéra. Najprv som to prepol, ale potom som sa zaprel a počúval som ho do konca. Priatelia, Fico je servilný voči sebe, on sám sebe lezie do zadku,“ píše Pročko vo svojom statuse na sociálnej sieti Facebook.

    Podľa Pročka Fico presviedča Slovákov, že sa nám úspešne darí. „On je vesmírny unikát v neúprimnosti. On neodpovedá na otázky, on rozpráva Smerochvály na každú otázku. Presviedča Slovákov, že už je na Božej úrovni. Nebyť Smeru a Fica, by sme sa nemnožili, nejedli a nespali. Ja som mu neveril ani slovo. Jeho afektovaný a neúprimný prejav musí čestným ľuďom trhať srdce,“ pokračuje Pročko, ktorý k celej situácii natočil aj video, v ktorom paroduje výroky Fica o tom, že napríklad Richter je najlepším ministrom práce a nikdy sme sa nemali lepšie.

    „Pomodlím sa, aby tento birmovaný komunista čím skôr dostal to, čo si zaslúžil,“ uzavrel komik Jozef Pročko. 

    - Reklama -