VIDEO Prestaňme už počúvať tých, ktorí hovoria, že sa niečo nedá, odkázal Krajniak

    0
    Milan Krajniak (Autor: Facebook/Milan Krajniak)

    „Koľko vody ešte v Dunaji necháme pretiecť, kým sa zbavíme tých, ktorí nám najviac škodia? A viete, kto to sú? Sú to tí, ktorí vám neustále hovoria, že sa niečo nedá,“ hovorí Krajniak vo svojom videu na sociálnej sieti. Títo ľudia podľa poslanca neustále hovoria, že situácia na Slovensku sa nezlepší, lebo ani poslanci a politici sa nezmenia. A uvádza aj príklady, prečo takýmto rečiam neverí.

    „Pred tromi rokmi mi viacerí hovorili, že schudnúť behom ôsmich mesiacov 25 kíl sa nedá. Dá sa to. Krajší už nebudem, ale som aspoň o trošku štíhlejší a zdravší,“ vysvetlil Krajniak. Ďalej uviedol, že rovnakú formulku počul, aj keď zakladali s Borisom Kollárom stranu Sme rodina – a teda, že sa nedá počas štyroch mesiacov dostať sa s novou stranou do parlamentu. „Nielenže sa to dá a v tom parlamente sme, ale už vyše dvoch rokov pomáhame ľuďom, predkladáme také zákony, ktoré ľuďom pomáhajú. A naša podpora rastie,“ dodal.

    Ako ďalej uvádza, ľudia sa mu sťažujú, že neustále počúvajú z médií slová vládnych politikov na adresu Krajniakovej kandidatúry. A to, že nemôže pre ľudí urobiť to, čo hovorí, lebo prezident na to údajne nemá kompetencie, dostatok sily, a na druhej strane aj tak sa nič nezmení.

    „Hovorím vám na to, čo doteraz – dá sa to. Len sa potrebujeme konečne dostať k normálnym veciam, zdravému sedliackemu rozumu. Prestaňme už počúvať tých, ktorí hovoria, že sa niečo nedá, ale dajme podporu tým, ktorí dokázali, že sa tie veci dajú robiť,“ konštatuje na záver s tým, že ide o ľudí, ktorí pomáhajú druhým, pričom politika má byť o tom, že si voliči zvolia niekoho, kto keď im niečo sľúbi, to aj dodrží.

    - Reklama -