VIDEO Moslimovia, choďte do Európy a ploďte deti s nemoslimskými ženami. Takto dobyjeme Európu. Vyzýva moslimský duchovný vyznávačov islamu

    0
    Moslimský duchovný Muhammad Ajíd vyzýval v mešite Al Aksá v Jeruzaleme všetkých moslimov na "dobytie" Európy prostredníctvom migrácie (Autor: ReproFoto: youtube)

    Moslimský duchovný šejk Muhammad Ajíd počas svojho kázania v mešite al-Aksá v Jeruzaleme  vyzval všetkých moslimov na zmocnenie sa Európy prostredníctvom súčasných migračných vĺn.

    Budeme po nich dupať našimi nohami

    Keďže je mešita al-Aksá tretie najposvätnejšie miesto islamu, existuje predpoklad, že prejav duchovného má predovšetkým pre jednoduchých moslimov veľký význam. Ajíd začína svoj prejav slovami, že „neveriaci chcú, aby boli moslimovia mučení a ponížení“. Pokračoval, že „táto temná noc sa raz skončí“. „Ak Alah dá, budeme po nich dupať našimi nohami,“ vyslovil svoje presvedčenie. 

    Európania chcú moslimov len využiť

    Duchovný prízvukoval, že Nemecko nie je súcitná krajina, ktorá si želá absorbovať utečencov zo Sýrie, Iraku či Palestíny. Hlavný dôvod súčasnej nemeckej „willkommen“ politiky je podľa neho potreba lacnej pracovnej sily. Vysvetľoval to poklesom populačnej krivky v krajinách západnej Európy. „Žiadna sila nie je mocnejšia ako ľudská sila nás moslimov,“ vyhlásil Ajíd. Pokračoval, že podľa nemeckých štatistík potrebuje krajina približne 50-tisíc mladých pracovníkov. „Teraz získali 20-tisíc a chcú ďalších 30-tisíc pre prácu vo svojich továrňach,“ hovorí.

    Splodíme s ich ženami deti!

    Ajíd vyzval moslimov, aby využili demografickú krízu v Európe a tiež neschopnosť Európanov brániť sa islamizácii spoločnosti.  „V celej Európe sa všetky srdcia rozplývajú nenávisťou k moslimom. Želajú si, aby sme boli mŕtvi, ale Európania stratili svoju plodnosť,“ vyhlásil.

    „My im dáme plodnosť! Splodíme s ich ženami deti, aby sme dobyli ich krajiny!” vyzýva Ajíd moslimov. Duchovný tiež vyhlásil, že „nech sa vám to páči alebo nie, Nemci,  Američania, Taliani a Francúzi budú nútení prijať utečencov“. „Čoskoro ich zoskupíme v mene budúceho kalifátu. Povieme im: To sú naši synovia. Nechajte ich alebo na vás pošleme našu armádu!” zvestoval Ajíd.  

    Video, v ktorom moslimský duchovný vyzýva na „dobytie“ Európy prostredníctvom masovej migrácie

    Pripomeňme, že líbyjský vodca Muammar Kaddáfí ešte za svojho života vyhlasoval, že moslimovia nepotrebujú na dobytie starého kontinentu zbrane. „Máme v Európe 50 miliónov moslimov. Sú to náznaky, že Alah dožičí islamu víťazstvo v Európe bez mečov, pušiek alebo dobýjania a premení ju na moslimský kontinent v priebehu niekoľkých desaťročí.“

    Imigrácia je súčasťou skrytého džihádu

    Paul Joseph Watson z portálu Infowars.com v tejto súvislosti upozornil, že imigrácia je súčasťou tzv. skrytého džihádu. Uvádza úryvok z Koránu: „Ktokoľvek sa vysťahuje kvôli ceste Božej, ten nájde na zemi mnohé iné možnosti a priestory. A kto opustí dom svoj a vysťahuje sa k Bohu a jeho poslovi a zastihne ho pri tom smrť, toho odmeniť pripadá Bohu a Boh je odpúšťajúci a milosrdný.“


     

    - Reklama -