VIDEO Mohli ste so mnou vyhrávať na Šlágri. Takto budete mať bačov korbáč, tvrdí Jakubec. Kto odmietol jeho lukratívnu ponuku?

    0
    Martin Jakubec (Autor: Reprofoto/Facebook: Zomri)

    V novembri Martin Jakubec oznámil svoj vstup do vôd slovenskej politiky. Uchádza sa o stoličku župana v Bratislavskom samosprávnom kraji. Do médií unikla informácia, že doména poslanecnrsr.sk, na ktorej sa Jakubec prezentuje, patrí podpredsedovi Ľudovej strany Naše Slovensko Milanovi Uhríkovi.

    Kontroverzný spevák sa u kotlebovcov uchádzal aj o politickú podporu. Podľa jeho slov majú niekoľko spoločných programových tém. Podpredseda ĽSNS Milan Uhrík sa na priamu otázku, či s menovaným spevákom v župných voľbách plánujú spoluprácu, priamo vyjadril: „Vôbec nie, to nepripadá do úvahy ani v budúcnosti.“ Viac sme o tom písali TU.

    Teraz sa k neúspešnej spolupráci s ĽSNS vyjadruje aj samotný spevák. „Takto tie balkánske dychovky, chlapci, nevybudujeme. Za žiadnych okolností. Ponúkol som vám spoluprácu, vy ste ju však odmietli,“ hovorí vo videu a pokračuje, že im dal aj ponuku na naspievanie dueta, ktorú rovnako odmietli.

    „Vďaka mne a mojej spolupráci ste mohli, všetci chlapci ĽSNS, ste mohli byť v popredných ranných hitparádach Dobré ráno Slovensko. Mohli ste od rána do večera vyhrávať so mnou na Šlágri, a tým pádom ste mohli ísť hore,“ skonštatoval Jakubec so slovami, že takto pôjdu iba dole. Video uzatvára konštatovaním: „A takto vy budete mať bačov korbáč.“

    Zdroj: Facebook/Zomri

    - Reklama -