VIDEO Kollárova sexy kandidátka odhodlane: Nedopustím, aby sa nemocnice dostali do rúk pochybných oligarchov

    0
    Petra Hajšelová (Autor: Facebook, Petra Hajšelová)

    Príťažlivá blondínka kandiduje za Kollárovo hnutie Sme rodina, pričom svoju predchádzajúcu politickú neskúsenosť nepovažuje za hendikep, práve naopak.

    „Do politiky vstupujem s čistým štítom a nie som spolupáchateľom katastrofálneho stavu nášho krásneho kraja. Naproti tomu ako právnička zastupujem slušných ľudí a svedomitou a zodpovednou prácou im pomáham vyriešiť ich neľahké životné situácie a problémy,“ odpovedala na jednu z otázok v rámci rozhovoru pre regionálny portál MY Prievidza.

    Hajšelová je rodáčkou zo Žiaru nad Hronom, žije však v Prievidzi. Venuje sa oblasti rodinného práva a aj ona podobne ako líder hnutia Boris Kollár často spomína štandardných politikov, respektíve ich nekompetentnosť.

    „Nie som poznačená metódami štandardných politikov a nikdy som nebola účastná na šafárení a rozkrádaní verejných financií. Mojou prioritou bude dohliadať na to, aby každé jedno euro a cent boli použité tam, kde je to potrebné,“ vyhlasuje sebavedomo.

    Hajšelová tiež sľúbila, že pokiaľ dostane od voličov dôveru a zasadne do kresla  predsedníčky TSK, dôchodcom a študentom bude preplácať prímestskú autobusovú dopravu samotná župa.

    Za najväčší problém kraja označila zdravotníctvo, ktoré je aj celoštátnym problémom. Zaujímavé pritom je, že mladá kandidátka tvrdí o nízkej transparentnosti župy, pritom len nedávno Transparency International Slovensko ocenilo práve TSK ako vzor transparentnosti.

    Celý článok o transparentnosti TSK TU

    „Neustálym rozkrádaním a nízkou transparentnosťou, v ktorej TSK vyniká, sme naše zdravotníctvo dostali do stavu, v akom sa dnes nachádza. Nedopustím, aby sa nemocnice dostali do rúk pochybných finančných oligarchov len preto, že systém financovania zdravotníctva je nastavený zle,“ uviedla odhodlane nominantka Sme rodina na trenčiansku županku.

    - Reklama -