VIDEO Kollár sa vo fabrike v Detve postavil pred kameru á-la ´superman´: A takto išiel ako píla

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    “Viete, aký je jeden z najčastejších problémov, s ktorými sa stretávajú slovenské firmy? Problém s prideľovaním eurofondov,” takto začína odkaz na sociálnej sieti, ktorý uvádza Kollárovo video. 

    “Viac vám povie Boris Kollár vo videu. Najprv ako superman, potom ako človek,” dodáva sa v statuse so “smajlíkom” .

    Po pustení prehrávania sa pred divákom na pár sekúnd objaví Kollár so zváračskou maskou na tvári, spod ktorej povie ťažko zrozumiteľnú vetu, z ktorej dešifrujete iba slovo “superman” a následne už ide ako píla.

    “Vážení, práve sa nachádzam v jednej fabrike v Detve… Kedže chodíme po Slovensku a pýtame sa ľudí, robotníkov, čo ich najviac trápi, rovnako majiteľov týchto fabrík strojárskych, narážame stále na to isté: problém s eurofondami, problém s obstarávaním. Títo chlapi nevedia rok a pol, či dostanú tie eurofondy, alebo nedostanú!” upozorňuje v emotívnom prejave, už bez zváračskej masky, Kollár. 

    Vzápätí pripomenie podmienky, ktoré štát vytvára pre investorov z cudziny.

    “Hlavná vec, že tu zahraničný kapitál má otvorené dvere, dostávajú úľavy na daniach, dostávajú úľavy na pozemkoch, absolútne daňové prázdniny a naši slovenskí podnikatelia z toho majú veľké….,” posledné slovo svojho odkazu Kollár radšej nevyslovuje nahlas.

    Na záver však s o to väčším dôrazom doplní: “Pokiaľ sa toto nezmení, že nezačneme podporovať našich slovenských výrobcov, našich ľudí, aby mohli dať prácu našim slovenským robotníkom, tak dovtedy sa tu  nič nezmení!”

    Kollár samozrejme nezabudne dodať, že jeho hnutie ním kritizované veci zmení a vyrieši, pretože “toto bude našou absolútnou prioritou”  a jediné, čo je k tomu v prípade kollárovcov ešte nevyhnutné, je dostať sa do budúcej vlády…

    Autor: Redakcia

    - Reklama -