VIDEO Kollár: Pravicové strany nás v týchto voľbách nepotrebovali. O dva roky však už bez nás žiadnu vládu neurobia

    0
    Boris Kollár počas tlačovej konferencie (Autor: TA3)

    “Veľa ľudí sa nás pýtalo, prečo sme sa nedali do spolku s pravicovými stranami. Oni nás teraz nepotrebovali. Keby sme sa k nim teraz pridali, museli by sme sa im prispôsobiť. Tým pádom by sme nemohli naplniť nič z toho, čo sme ľuďom sľúbili, lebo by sme boli len taký prílepok,” povedal vo videu. Doplnil, že strana nebude obchodovať s ostatnými len preto, aby mala piatich až desiatich poslancov na spoločnej kandidátke. “Pritom by som nemohol splniť to, čo som sľúbil. To neurobím,” vyhlásil Kollár. 

    “Som presvedčený, že už o dva roky, keď budú voľby, získame dôveru desať možno 12 percent a vtedy žiadnu vládu bez nás neurobia. V tom prípade sa už nebudeme musieť prispôsobovať my im, ale oni nám,” povedal. Ako poznamenal, keď budú chcieť vládu postaviť, budú musieť za stranou Sme rodina prísť a vyjednávať s ňou.

    “Vtedy jasne povieme, že toto sú veci, ktoré chceme, aby boli v prospech ľudí, v prospech toho, čo ste nám povedali, že vás najviac trápi. Aby sme mohli za vás zabojovať a zmeniť systém,” povedal. Zároveň zdôraznil, že strana nemá za sebou žiadnych oligarchov ani kauzy, ktoré si ťahá z minulých období.

    Kollár poďakoval všetkým ľuďom, ktorí prišli voliť, predovšetkým tým, ktorí dali hlas kandidátom jeho strany. 

    - Reklama -