VIDEO Keby zdobenie ostalo na mne, mám len holý zelený strom, žartuje Kollár. A neodpustil si štipľavú poznámku na všetkých, ktorí sú na internete les

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    S vianočnou výzdobou pomáhajú lídrovi hnutia Sme rodina jeho deti. Ako sám priznáva, bez nich by bol stratený. Keby to nechali na mňa, dopadlo by to možno ako stromček v lete,“ smeje sa.

    Kollár zároveň prezradil, že minuloročnú výzdobu zložil zo stromčeka až v apríli. Ani nie ja, ale upratovačka už sa na to nevedela pozerať, hovorí apríl, už by to malo byť odložené. Tak gule dala dolu a stromček odložila do kúta. A tam vydržal celý rok,“ opisuje pobavene Kollár, dnes sme ho len preniesli a zavesíme gule.

    Pozornejší diváci jeho videí si vraj dokonca poloodložený stromček mohli na niektorých videách aj všimnúť v pozadí, ako stojí v kúte Kollárovej obývačky.

    Ako už to býva v prípade jeho videí zvykom, ani tentoraz si líder hnutia neodpustil drobnú štipľavú poznámku. Ja by som sa vás chcel spýtať, všetci vy, ktorí ste na internete les, aký máte stromček? Ruku na srdce, je umelý ako tento alebo máte živý, ten odrezaný? Tak čo, ako je to s tým lesom?“ podpichol.

    - Reklama -