VIDEO Kamionista vymyslel spôsob, ako ochrániť svoje auto pred utečencami. Jeho kolega sa dobre pobavil

    0
    Utečenci unikajú pred maďarským kamiónom. (Autor: youtube)

    Vodiči kamiónov a nákladných áut tvrdia, že prejsť napríklad cez Calais bez toho, aby sa do ich vozidiel snažili dostať utečenci, je takmer nemožné. O pokusoch migrantov prekročiť nelegálne Lamanšský prieliv sme už písali viackrát aj v súvislosti s ochranou vodičov pred takýmito nájazdmi. Teraz si môžete pozrieť video, na ktorom istý nemecký kamionista obdivuje vozidlo svojho zahraničného kolegu, ktoré je proti utečencom z moslimských krajín zabezpečené skutočne netradičným spôsobom.

    Riešením sú prasce

    Šofér kamiónu z videa vyriešil pokusy utečencov o nastúpenie do jeho nákladného priestoru naozaj originálnym, aj keď nevšedným a trochu nechutným spôsobom. Otváracie mechanizmy korby svojho nákladného auta obalil kusmi bravčového mäsa. To majú moslimovia zakázané konzumovať, pretože ich viera to zakazuje.

    VIDEO Nevšedné bezpečnostné opatrenia šoféra kamiónov (Zdroj: mojevideo, vpiatoksapije)

    Prípady, v ktorých sa utečenci snažia dostať v nákladných autách do Veľkej Británie, sa množia napriek tomu, že kontroly vo francúzskom prístave Calais sú od vzniku takzvanej Džungle (utečeneckého tábora) prísnejšie. Z tohto roka je známy prípad slovenského šoféra, ktorý sa proti utečencom nelegálne nastupujúcim do jeho nákladného auta postavil s palicou v ruke, aby ich odohnal. V prípade odhalenia čiernych pasažierov vo Veľkej Británii totiž hrozia šoférom pokuty vo výške niekoľkých tisíc libier.

    VIDEO Slovenský kamionista odháňa utečencov od korby svojho auta (Zdroj: YouTube)

    - Reklama -