VIDEO Je začiatok konca Európskej únie blízko? Sulík tvrdí áno, ak…

    0
    Richard Sulík (Autor: SITA)

    Jeden z najväčších kritikov Európskej komisie pre prerozdeľovanie imigrantov a udeľovanie pokút 250-tisíc eur za každého neodobratého imigranta, líder SaS Richard Sulík vo svojom videoblogu, ktorý zverejnili Európskenoviny.sk, hovorí o možných dôsledkoch pokuty, ktorú chce komisia udeľovať.

    Sulík na videu začína pobavene rozprávať, že pokuta, ktorú vymyslela Európska komisia v hodnote 250-tisíc eur, sa nedá nazvať inak ako absurdná, lebo je to ignorovanie vôle voličov. „Krajiny nepreberajú migrantov, lebo domáci obyvatelia to nechcú, masívne sa proti tomu búria a Európska komisia, akoby žila pod nejakou sklenenou kopulou,“ približuje europoslanec.

    Na tejto pokute je nebezpečné to, že „môže reálne prispieť k tomu, že občania Veľkej Británie si povedia, stačilo,“ hovorí Sulík, o čom by mohli rozhodnúť už o necelých šesť týždňov. Ak sa 23. júna Briti v referende vyjadria, že odchádzajú z EÚ, „toto môže byť začiatok konca Európskej únie, lebo je vysoko pravdepodobné, že iné krajiny, Holandsko, Dánsko, by ju nasledovali“, uzavrel Sulík svoju veštbu.

    Zdroj: YouTube/Richard Sulík: Pokuta 250 000 eur za neprijatého azylanta je ignorácia voličov.

    - Reklama -