VIDEO Je tento človek príčetný? Takto sa správa len slabomyseľný idiot. Fico opäť zdvihol Kollárovi tlak

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    V úvode svojho videa predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár zopakoval slová premiéra Roberta Fica, ktorý hovorí, že Slovensko sa má snažiť byť v jadre Európskej únie. „Ja sa pýtam, je toto normálne? Je tento človek príčetný?“ kladie Kollár otázky. „Ešte nevieme, čo je to byť v jadre a už kvákame, musíme tam stoj čo stoj byť,“ dodal. Opozičnému predsedovi sa avizovanie, že Slovensko nemá inú možnosť ako byť v jadre, nepáči. „Takto sa správa len slabomyseľný idiot,“ komentuje.

    Podľa Kollárových slov je pravdepodobné, že vznikne dvojrýchlostná Európa a byť v jadre môže znamenať aj stratu ďalších slobôd. Napríklad v podobe jedného ministra financií či prijímania utečencov na základe kvót bez reptania. „Ako sa k nemu budú správať?“ pýta sa Kollár a zároveň si aj odpovedá, „ako k onuci.“ V mene hnutia jeho predseda vyhlasuje, že s takýmto postojom kategoricky nesúhlasia a odmietajú ho. „Ešte nevieme čo a už kričíme, áno, chceme tam byť,“ okomentoval zlú vychádzajúcu situáciu.

    „Tu je presne vidieť, že premiér nikdy v živote nepodnikal. Keď sa narodil, rovno išiel do KSČ a potom si sadol do parlamentu a sedí tam 27 rokov. On nemusel vyrokovávať nič,“ udrel Kollár na Fica s tým, že mal všetko vždy zaplatené z našich daní.

    Zdroj: Facebook / Boris Kollár

    - Reklama -