VIDEO Dosť bolo politiky? Kollár priznal, prečo v detstve miloval Veľkú noc. A takto Slovákom vinšujú Tomáš, Danko či Hlina

    0
    Veľká noc (Autor: TASR)

    Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom všetkým praje krásne veľkonočné sviatky. Zároveň priznal, že keď bol dieťa, mal tieto sviatky veľmi rád. „Lebo som si vždy s takým korbáčom veľkým vyšibal strašne veľa cukríkov, sladkostí,“ objasňuje.

    Vo videu Kollár prezrádza, že ako „kúpač“ dostal aj nejaké peniaze. „Väčšinou to bolo 5 alebo 10 korún od každého bytu, kde bolo nejaké dievča, a nakoniec som mal stovku, no a z tej som potom žil ešte celý rok,“ dodal.

    Zdroj: Facebook/Boris Kollár

    K veľkonočným vinšovníkom sa pridal aj predseda parlamentu Andrej Danko, ktorý je zároveň aj predseda Slovenskej národnej strany, či podpredseda NR SR a zároveň predseda koaličnej strany Most-Híd Béla Bugár.

    Zdroj: Facebook/Andrej Danko

    Zdroj: Facebook/ Béla Bugár

    Pauzu od politiky si v najbližších dňoch chce dať aj mediálny poradca premiéra Roberta Fica Erik Tomáš.

    Zdroj: Facebook/Erik Tomáš

    Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov želá všetkým ľuďom dobrej vôle aj minister dopravy Árpád Érsek či predseda mimoparlamentnej strany KDH Alojz Hlina.

    Zdroj: Facebook/Árpád Érsek

    Zdroj: Facebook/Alojz Hlina

    Europoslanec z hnutia OĽaNO-NOVA Branislav Škripek podobne ako Kollár pridal na sociálnu sieť video. V tomto sviatočnom období svojim priateľom praje, aby v tejto dobe zmätenosti a pochybných výkladov pravdy hľadali a nachádzali tú skutočnú, ktorou podľa jeho názoru je osoba Ježiša Krista.

    Zdroj: Facebook/Branislav Škripek

    - Reklama -