VIDEO Donald Trump bol u britskej kráľovnej. Nedá sa to opísať, to treba vidieť

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Prezident Spojených štátov Donald Trump zavítal k svojim najbližším spojencom – do Veľkej Británie. Hoci je Británia z európskych spojencov Trumpovi skutočne najbližšia, prezident USA v rozhovore pre britský denník The Sun skritizoval britskú premiérku Theresu Mayovú. Informuje o tom český denník Právo. Trumpovi sa zdá, že vláda Theresy Mayovej pri rokovaní o brexite príliš ustupuje EÚ.

    Oproti tomu britskú kráľovnú Alžbetu II. Trump vychválil. Podľa amerického prezidenta ide o ženu, ktorá sa nedopúšťa chýb a koná vždy s rozvahou. A čo si myslí kráľovná Alžbeta II. o Trumpovi? To nie je isté. Niečo však môže napovedať video, ktoré koluje po internete. Trump s kráľovnou absolvuje prehliadku, pri ktorej však neberie na staršiu dámu žiadne ohľady. Jeho správanie sa okamžite stalo predmetom znechutenia aj pobavenia na sociálnych sieťach.

    Zdroj: Facebook / NowThis

    Briti si Trumpa môžu spojiť ešte s jednou osobnosťou kráľovstva – so zosnulou princeznou Dianou. Tá sa pred rokmi sťažovala, že ju Trump obťažoval a posielal jej množstvo kvetín, aby si získal jej pozornosť. Ale princezná sa vraj predovšetkým bála.

    Celý text nájdete na webe Novinky.cz.

    - Reklama -